Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe, Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş yorumu - Galatasaray Haberleri
        1

        "Koronavirüs konusunda korkunç bir durum yaşıyoruz her anlamda. Fenerbahçe çok ciddi bir krizin içindeyken lig bölündü, sakinleşmek için bir fırsat ortaya çıktı."

        2

        "Birileri açıklama yapsın, Ali Koç açıklama yapsın, Semih Özsoy bir şeyler yapsın diye seçilmedi ki insanlar, onu yapacak olsalar, Mahmut Uslu seçilirdi. Mahmut Uslu'nun bu konuda üstüne yok."

        3

        "Geleceği kurmak adına, önümüzdeki 10 yılda 5 şampiyonluk kazanmak için bir mücadeleye giriyoruz demek varken, bir kavgaya girmek yine."

        4

        "Artık yeter ağabey, suçlanacak bir dış mihrak da yok, kendi kendilerine. Hayal kırıklığı yaşıyorum, Ali Koç yönetiminin vadettiği çok farklıydı."

        5

        "'Sadece Fenerbahçe değil, biz Türk futbolunun sorunlarını biliyoruz ve buna bir alternatif getirmek istiyoruz'du hedef, bir öneri. Buydu ama eskisinin kötü taklidi. Sportif başarı da yok."

        6

        "Bir tarafı bu, bir yandan da federasyonun yaptığı açıklamada, 'Kendi başarısızlıklarını örtmek istiyorlar.' gibi bir laf edilir mi?"

        7

        "Tarafsız olması, merkezde durması gereken bir kurum, bir kulüpten, yönetiminden bahsederken, 'Onlar da kendi başarısızlıklarını örtmek istiyorlar.' der mi?" ya! Hakikaten nasıl çivisi çıktı bu işin, anlamakta zorluk çekiyorum."

        8

        "Sportif başarısızlıkla Ali Koç yönetiminin kredi tüketeceğini düşünmüyorum. Çünkü uzun vadeli bir şey önerirsin, adımlarını doğru atarsan ileride olur. Ama geçmişin kötü taklidi olarak devam edersen; bu, krediyi tüketir."

        9

        "100 gündür futbol oynanmıyor bir taraftan. Büyük bir çoğunluğunda oynanmadı. Orada takımı çalıştıracak bir futbol aklı olduğunu da biliyoruz. En azından Emre Belözoğlu bunu üstlenecek, sportif direktör olacak. Bu artık belli bir durum."

        10

        "Aurelio'nun gelmesi, bence ondan bir Taffarel etkisi bekleniyor. Aurelio da tıpkı Taffarel gibi, bulunduğu ortama pozitif enerji veren, çalışkan, oyunu bilen, fedakar, ülkede milli olmuş, özel bir karakter. Bir yapı kuruluyor orada."

        11

        "Fenerbahçe'nin teknik direktör sorunu hiç olmadı. Hep çok iyi teknik direktörleri oldu. Teknik direktörlerin hiçbiri kötü değildi, neydi kötü olan, bir yol olmayışı. Neye göre seçiyorsunuz teknik direktörü? Bu belli değildi."

        12

        MERT HAKAN VE EMRE KILINÇ TRANSFERİ

        "Mert Hakan - Emre Kılınç transferi çok tartışılıyor, etik midir, değil midir vs. Bu transferlerin yöntemi belli, Türkiye'de bir oyuncunun kontratı devam ediyorsa, kulübünden izin alarak onlarla görüşebiliyorsun."

        13

        "Yurt dışında sözleşmenin bitmesine 6 ay kaldığı zaman, kulübünden izin almana gerek yok, direkt görüşebiliyorsun. Rıza hoca da bu oyunculara izin verildiğini söylüyor zaten. 'Gidebilirler.' dedi. Kural açısından bir problem yok."

        14

        "'Oyuncular kendilerini verir mi, vermez mi' tartışması varsa ki zaten bu tartışılıyor. Galatasaray açısından düşünülmesi lazım."

        15

        "Bir oyuncu, oynadığı kulübün onunla yaptığı kontratın karşılığını kontratı bitene kadar %100 vermiyorsa, bunu senin için de yapar. Kulüpler bu transferi yaparken, oyuncuların iş ahlakı anlamındaki anlayışına da bakarlar."