Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mehmet Dinçerler kimdir? Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir?
        1

        Ünlü bir kahve zincirinin CEO’su Mehmet Dinçerler’in şarkıcı Hadise ile evliliği sonrası hayatı merak konusu olmaya başladı. Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'in mesleği araştırılıyor. Peki, Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler’in hayatı ile ilgili detaylar..

        2

        MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

        Mehmet Dinçerler aslen Gaziantepli Mehmet Dinçerler oğlak burcudur. Mehmet Dinçerler, Türkiye'de pek çok ilde ağı bulunan zincir gıda merkezi Hacı Sayid'in kurucusudur. Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur. 1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO’sudur.

        3

        Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etti. Türkiye'de yıllar önce yok olmaya yüz tutan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmayı başarmıştır.

        Haberi Hazırlayan: Stajyer Sevil Dogan

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ