Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Microsoft hesabında oturum açma işlemi nasıl yapılır? Microsoft kaydol 2019! - Teknoloji Haberleri

        Microsoft, dünya çapındaki milyonlarca internet kullancısına,Outlook.com, Hotmail, Office 365, OneDrive, Skype, Xbox veya Windows uygulamalarıyla hizmet veriyor. Buuygulamalardan herhangi biri için e-posta adresi açan kişi aynı anda bir Microsoft hesabına da sahip oluyor.

        Peki,Microsoft hesabında oturum açma işlemi nasıl yapılır? İşte

        MICROSOFT KAYDOL 2019

        Microsoft hesabınız yoksa "account.microsoft.com" adresinde e-posta adresinizle veya telefon numaranızla kolayca ücretsiz bir hesap oluşturabilirsiniz. Microsoft hesabıyla oturum açın'ı ve ardından Hesabınız yok mu? Hesap oluşturun! seçeneğini belirleyin.

        Microsoft hesabınız, Microsoft Store'daki uygulama ve oyunlara erişmenize olanak sağlar ve birden fazla Windows 10 cihazında ayarlarınızı ve diğer öğeleri görmenize izin verir.

        REKLAM

        MICROSOFT'TA ÇEVRİMİÇİ OTURUM AÇMA

        En son etkinlikler, ödeme seçenekleri ve aile ayarları dahil olmak üzere hesap bilgilerinizi çevrimiçi olarak yönetin. Bunun için:

        Microsoft hesabı sayfasına gidip Microsoft hesabıyla oturum açın’ı seçin.

        E-posta adresinizi veya telefon numaranız ile parolanızı girin.

        Microsoft hesabınızı ve parolanızı bilgisayarınıza kaydedip her seferinde tekrar oturum açmamak için Oturumum açık kalsın onay kutusunu seçin.

        Haberi Hazırlayan: Ahmet Cirik
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ