Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Milli Piyango çekilişinde son 2 rakam bilen ne kadar ve kaç para ikramiye kazanıyor? 2023 Milli Piyango yılbaşı bileti 2 bilene ne veriyor, kaç TL ikramiye ödeniyor?
        1

        Milli Piyango yılbaşı çekilişinde kazandıran numaraların bir kısmını tutturan biletler de belirli oranda ikramiye kazanabiliyor. Büyük ikramiye 200 milyon TL olarak belirlenirken "Milli Piyango 2023 yılbaşı çekilişi son 2 rakamı bilene ne veriyor, kaç TL?" sorusu gündeme geldi. 2 bilen bilet sahibi vatandaşlar Milli Piyango 2 bilen kaç para aldığını araştırıyor. İşte, Milli Piyango 2023 çekilişinde son 2 rakam bilene verilen para ödülü miktarına ilişkin merak edilenler...

        MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SIRALI LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ

        2

        YILBAŞI ÇEKİLİŞİNDE SON 2 RAKAMI BİLENE KAÇ TL ÇIKAR?

        Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde tam bilet alan bir vatandaşlar şanslı numaraların hepsini tutturduğunda 200.000.000 TL değerindeki büyük ikramiyeyi alacak. Son iki rakamı tutturanlar için verilecek ikramiye tutarı ise henüz belli olmadı.

        3

        Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Bilet Fiyatları Ne Kadar?

        Milli Piyango 2023 yılbaşı özel çekilişi bilet fiyatları belli oldu. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 200 TL, yarım 100 TL ve çeyrek bilet 50 TL şeklinde olacak.

        4

        Milli Piyango 2023 Yılbaşı Çekilişi Ne Zaman Yapılacak?

        Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi, 31 Aralık 2022 Cumartesi günü yapılacak.

        5

        Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları Saat Kaçta Açıklanacak?

        31 Aralık 2022 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi akşam saatlerine doğru başlayacak. Milli Piyango Sonuçları ve büyük ikramiyeyi kazanan numaranın 20.00 ila 23.00 saatleri arasında yapılacak olan çekilişle duyurulması bekleniyor. Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekiliş Sonuçları biter bitmez sıralı ve tam liste kazanan numaraları sitemizden öğrenebilirsiniz.

        6

        2023 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Büyük İkramiye Tutarı Ne Kadar?

        Milli Piyango Online tarafından 2023 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi büyük ikramiye tutarı açıklandı. MPİ Yılbaşı büyük ikramiyesi 200 milyon TL olarak belirlendi. Ayrıca, Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde, dağıtılması planlanan toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacak.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ