Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Miray Daner ile Oğulcan Engin, Venedik'te - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz yıl kasım ayında oyuncu Miray Daner'in, gönlünü şarkıcı Seda Sayan'ın futbol yorumcusu Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin'e kaptırdığı ortaya çıkmıştı.

        2

        Birliktelikleri tam gaz devam eden çift, soluğu Venedik'te aldı. Sevgilisiyle kano gezintisine çıkan Daner, Engin ile çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınladı.

        3

        Daner ile Engin'in kareleri, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

        4

        "İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM"

        Öte yandan Miray Daner, 30 Ağustos'ta sevgilisin 32'nci yaş günü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutlamıştı. Küçük bir kutlama Engin'in doğum gününü organize eden Daner, o anları, "İyi ki doğdun sevgilim. Seni çok seviyorum" ifadeleriyle paylaşmıştı.

        5

        Daner, ardından Oğulcan Engin ile çekilen bu siyah-beyaz fotoğrafını da sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        6

        EL ELE!

        Miray Daner ile Oğulcan Engin, geçtiğimiz aylarda Bebek'te el ele objektiflere takılmıştı. Gazetecileri görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan ikiliden Miray Daner, "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusunu, "Güzel..." şeklinde cevaplarken, Oğulcan Engin ise koşar adımlarla aracına yönelmişti.

        7

        İLK POZ

        İlişkilerini gözlerden uzak tutmaya çalışan ikili, kural da bozmuştu. Bir mekanda birlikte vakit geçiren aşıklar, objektiflere poz vermişti. Ünlü oyuncu, sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından gözler önüne sermişti.

        8

        AİLEYE GİRDİ

        Miray Daner, geçtiğimiz yıl yeni yıla sevgilisinin ailesiyle birlikte girmişti. Kutlama yemeğinde Miray Daner ile birlikte objektif karşısına geçen Oğulcan Engin, o anları da sosyal medyadan yayınlamayı ihmal etmemişti.

        9

        "EVLİLİK YOK!"

        Sevgilisi Oğulcan Engin ile nikah masasına oturacakları da konuşulan ünlü oyuncu, "Öyle bir şey yok. 'Yazın evlilik' haberleri yalan" diyerek, söylentilerin doğru olmadığını ifade etmişti.

        10

        "AŞK İLE HERKES TANIŞMALI"

        Merak edilenlerini anlatan oyuncu, aşk sorularına da yanıt vermişti. Daner, "Aşk sizi geliştiren, ileri taşıyan, kendinizi özel hissettiren bir duygu. Saygıyı yitirmemek, sağlıklı bir ilişki için önemli" diye konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ