Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Motobike Istanbul açıldı - Otomobil Haberleri
        1

        Messe Frankfurt Istanbul tarafından organize edilen ve Motul ana sponsorluğunda gerçekleşen motosiklet ve bisiklet meraklılarını buluşturan Motobike Istanbul, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

        2

        Motosiklet ve bisiklet severlerin merakla beklediği fuarın açılışı Messe Frankfurt Istanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım, Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Motosiklet Endüstrisi Derneği Başkanı Bülent Kılıçer, Motul Türkiye Satış Müdürü Kerem Oyılmaz ve Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke tarafından yapıldı.

        3

        Bu yıl 11'inci kez kapılarını açan Motobike Istanbul'a, markaların ardı ardına yaptığı yeni model lansmanları damga vurdu.

        4

        Fuara katılan BMW, Ducati, Honda, Harley Davidson, Triumph, Yamaha, Vespa, KTM, Kral, Kuba, CF Moto, Volta, SYM, Bajaj, Polaris, Citycoco, Moto Gusto, Husqvarna ve Yuki gibi markalar motosiklet tutkunlarının karşısına çıktı.

        5

        Bunun yanı sıra, fuarda ziyaretçilere özel hazırlanan aktivitelerde dikkat çekti.

        6

        Geçen yıllarda olduğu gibi, bu yıl da seminer ve gösteri programları Motobike Istanbul'da yer aldı.

        7

        Açılış günü motosiklet akrobasi gösterileri ile nefes kesen Birkan Polat ve Onur Duva'nın, fuar boyunca gösteri alanında motosiklet tutkunlarına heyecan dolu anlar yaşatmaya devam edeceği öğrenildi.

        8

        “Motobike Academy” kapsamında ise, konusunda uzman kişilerin yer alacağı bir söyleşi ve eğitim programı da Motobike Istanbul’da ziyaretçileri bekliyor.

        9

        Güvenli sürüş eğitimleri, kış rotaları, Motovloggerlar ile söyleşiler “Motobike Academy” kapsamında yer alacak konuların bazıları olarak öne çıkıyor.

        10

        Etkinlik boyunca, motosiklet ve bisiklet sektöründen Kerem A Hero, Serkan Özbay, Ersoy Akkartal, Kemal Tuğrul Sümer, Asil Özbay, Erkin Yeşil, İlayda Yağmur Yılmaz, Özge Öztimur, Nesli Avcı, Adile Yavuz, Süren Bayan, Gülşah Merve Yüksel, Ömer Faruk Toprak, Murat Çopur, Yahya Dai, Buket Doran, Ozan Musluoğlu, Serdar Barçın, Emre Sen, Burak Ersöz, Özge Öztimur gibi konuklar Yigit Top’un moderatörlüğünde ziyaretçilerle buluşmaya devam edecek.

        11

        Ayrıca, genç yetenekler Toprak Razgatlıoğlu, Deniz ve Can Öncü kardeşler ile de canlı video konferansı yapılacak.

        12

        Fuarda bugün ise, “Altın Elbiseli Adam” Barkın Bayoğlu’nu anma programı gerçekleştirildi.

        13

        Motobike Istanbul'da, özel yapım ya da kişiselleştirilmiş motosiklet ve bisikletlerin sergileneceği “custom” alanı da bulunuyor.

        14

        Motosiklet tutkunu şık giyimli beyefendi ve hanımefendilerin klasik motorları ile yer aldıkları “The Distinguished Gentleman’s Ride” etkinliğinin ekibi de bu yıl custom alanında yer alıyor.

        15