Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Muslera'dan son dakika! Muslera, Asamoah ve Emre Mor'u takip etti! Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'in ikinci yarısına Fatih Terim yönetiminde hazırlanacak olan sarı-kırmızılılarda transferde girişimler sürüyor. İmparator, kadroya takviye için bağlantıları kullanacaklarını açıklamış ve taraftarlar, merakla beklemeye başlamıştı. Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde yer alan Ganalı sol bek Kwadwo Asamoah başta olmak üzere, Muslera'nın Twitter'da yaptığı takipler, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

        Tecrübeli file bekçisi, Galatasaray'ın Juventus'tan transfer etmek istediği sol kanat oyuncusu Kwadwo Asamoah ve sarı-kırmızılı takımın transfer listesinde yer alan Emre Mor'u sosyal medya hesabından takibe aldı. Galatasaray'ın Kwadwo Asamoah ve Emre Mor'a ilgisi bilinirken, Muslera'nın bu hareketi bazı taraftarları umutlandırdı.

        Fatih Terim'in yardımcılarından Şükrü Hanedar da dün adı Galatasaray'la anılan Fransız sol bek Patrice Evra'yı sosyal medya hesabından takip etmişti.

        REKLAM

        BAŞKAN ÖZBEK'TEN TRANSFER MÜJDESİ

        Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen Hakem ve Yardımcı Hakem Kış Semineri'nin üçüncü gününde transfer çalışmalarıyla ilgili soru üzerine "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. İsim söyleyemem. İsim vermek yanlış olur. Fatih Hoca'nın gelmesiyle çalışmalar ivme kazandı. Biraz beklemek lazım. Gerekli açıklamalar, zamanı gelince yapılır." açıklaması yaptı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ