Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Muslera sakatlığıyla ilgili konuştu - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın Çaykur Rizespor maçında yaşadığı sakatlıkta hem Türk futbolseverler için hem de Muslera'nın vatandaşı Uruguaylılar için üzüntü yarattı.

        2

        Muslera'nın sakatlığı ülkesinde yankı bulurken, tecrübeli kaleci Uruguay basınına açıklamalarda bulundu:

        3

        "Emin ellerde olduğumu biliyorum. Türkiye'de sağlık sistemi harika. Ancak korktuğumu da itiraf etmeliyim. Umarım her şey yolunda gider ve mümkün olan en kısa sürede sahalara dönebilirim.

        4

        Beni en çok kızdıran şey, yaşadığım sakatlık ofsayt olan bir pozisyonda gelişti. Ancak yeni kurallara göre pozisyon bitene kadar devam edilmeli. Aksi halde rakiple girdiğimiz mücadele her maçta yaşanabilen durum."

        5

        URUGUAY BASININDAN BAŞLIKLAR

        Futbol UY: Muslera, Rize'de sadece maçı değil sezonu da kapatmış oldu. Büyük şanssızlık...

        6

        Tenfield: Kötü şans! Muslera'nın çektiği acı yüzünden belli oluyordu. Takım arkadaşlarının ve sağlık görevlilerin yardımıyla ambulansa kaldırıldı.

        10

        Radio Montecarlo: Fernando Muslera, Rize'de hastaneye kaldırıldı. Rakip futbolcu üstüne düştü ve maalesef ayağında kırıklar oluştu.

        11

        El Observador: Fernando Muslera çok ciddi bir sakatlık yaşadı! Türkiye'de 12 kupası bulunan Muslera'nın 2022 Dünya Kupası tehlikeye girmiş olabilir.

        12

        DIŞ BASIN

        Calciomercato: Galatasaray'da Muslera ve Andone şoku yaşanıyor. Özellikle Muslera'nın sakatlığı çok ciddi ve 2021'den önce dönmesi beklenmiyor.

        13

        La Gazzetta dello Sport: Muslera şoku! Fibula ve tibia kemiği kırılan kaleci hastaneye kaldırıldıç Galatasaray için dramatik sakatlık. Muslera 2021'de sahalara dönecek.

        14

        Tuttosport: Galatasaray, Rize'de hem maçı hem Muslera'yı kaybetti. Fernando Muslera 2021'de sahalara dönüş yapacak.

        15

        A Bola: Şiddetli çarpışma sonrası bacakta çifte kırılma. Muslera rakip oyuncuyla çok sert çarpıştıktan sonra tibia ve fibula kemiğinde kırık meydana geldi. Muslera gözyaşlarıyla ambulans eşliğinde hastaneye kaldırıldı.