Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Nicolas Cage üçüncü kez baba oldu! - Magazin haberleri
        1

        Nicolas Cage olarak tanınan ünlü aktör Nicolas Kim Coppola, uzun süredir aşk yaşadığı Riko Shibata ile geçtiğimiz sene evlenmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden Cage ve Shibata, bebeklerine kavuştu.

        2

        People Dergisi'ne konuşan çiftin temsilcisi, "Nicolas ve Riko, kızlarının doğumunu duyurmaktan mutluluk duyuyorlar. Annenin ve bebeğin durumu iyi" ifadelerini kullandı.

        3

        DAHA ÖNCE 4 EVLİLİK YAPTI

        Bir dönem meslektaşı Christina Fulton ile aşk yaşayan Nicolas Cage'in bu ilişkiden Weston Coppola Cage adında bir oğlu bulunuyor.

        4

        58 yaşındaki dünyaca ünlü aktör, ilk evliliğini 1995 yılında oyuncu Patricia Arquette ile gerçekleştirdi. Ancak ikili, 2001'de boşanmıştı.

        5

        Ünlü aktör, daha sonra Elvis Presley'in kızı Lisa Marie Presley ile 2002'de dünyaevine girdi. Ancak Cage ve Presley, iki yıl sonra yollarını ayırmıştı.

        6

        Nicolas Cage, Kore kökenli Alice Kim ile 2004-2016 yılları arasında evli kaldı. İkilinin, Kal-El adında bir oğlu bulunuyor.

        7

        Aşka küsmeyen Cage, 2019'da Erika Koike ile evlenmişti. Ancak Nicolas Cage ve Erika Koike, nikah masasına oturduktan 4 gün sonra boşanmıştı.

        8

        BABASININ DOĞUM GÜNÜNÜ ONURLANDIRMAK İSTEDİ

        Öte yandan Nicolas Cage, vefat etmiş babasının doğum gününü onurlandırmak için Riko Shibata ile geçtiğimiz yıl 16 Şubat'ta küçük bir törenle nikah masasına oturmuştu.

        Fotoğraflar: AP, Avalon.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ