Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

        Ünlü türkücü Nihat Doğan, Ağustos ayında sessizce evlenmişti. Sade bir törenle dünyaevine giren Doğan'ın eşi, magazin dünyası tarafından merak ediliyor. Peki, Nihat Doğan'ın eşi kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte, detaylar...

        NİHAT DOĞAN'IN EŞİ KİMDİR?

        Nihat Doğan'ın yeni evlendiği eşinin ismi Arzu olarak biliniyor. İranlı olan Arzu Doğan hakkında detaylı bir bilgi bulunmuyor. Öte yandan, Arzu'nun; Nihat Doğan hayranı olduğu ve çiftin bir senedir birlikte olduğu biliniyor.

        NİHAT DOĞAN VE ARZU DOĞAN BEBEK BEKLİYOR

        Arzu Doğan'ın hamilelik haberi nedeniyle düğünü erken bir tarihe aldıklarını söyleyen Nihat Doğan: "Dini nikâhımız yapılmıştı. Düğün yapacağımız esnada amcamın hanımını kaybettik. Bu nedenle düğünü ertelemiştik ama eşimin bebek beklemesi nedeniyle şimdi resmî nikâhı kıydık" demişti.

        NİHAT DOĞAN KİMDİR?

        Nihat Doğan, 13 Şubat 1976 (42 yaşında) tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 15 yaşındayken babasını kaybeden Doğan, aile büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istedi ancak gitmek istemediğinden dolayı İstanbul'da kaldı.

        REKLAM

        İstanbul Avcılar'da bir çay bahçesinde istek üzerine şarkı söyleyen Doğan, orada bulunan ve Almanya'da ikamet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Ancak Almanya'da istediği başarıyı yakalayamayacağını düşünüp yeniden Türkiye'ye döndü.

        Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başlayan Nihat Doğan, 2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

        NİHAT DOĞAN'IN ALBÜMLERİ

        1994 - Kırdın Kalbimi

        1996 - Ayrılık Acı Bir Şey

        1998 - Anlamıyorlar

        2000 - Dayan Yüreğim

        2001 - Züleyha

        2002 - Zor Gelir

        2004 - Seve Seve

        2005 - Bitanesinden Bitanesine

        2007 - Allah Belanı Versin

        2009 - 1071

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Başak Kanık
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ