Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şaşırtan iddia! Nisa Bölükbaşı, Ogeday'ı çabuk unuttu! Aynı sezonda yarıştığı Survivor yarışmacısıyla yeni bir aşka yelken açtı! - Magazin haberleri
        1

        Katıldığı yarışmayla adını duyuran ve geniş bir fan kitlesine sahip olan fenomen isim Nisa Bölükbaşı, Survivor'da birlikte yarıştığı Ogeday Girişken ile aşk yaşıyordu. Çiftin ayrılması üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen, Bölükbaşı hakkında yeni bir aşka yelken açtığına dair iddialar ortaya atıldı.

        2

        Survivor'a katıldığı ilk sezonun sonunda yarışmacılardan Barış Murat Yağcı ile aşk yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, bu ilişkisini bitirmiş ve sebep olarak Barış Murat'ın kıskançlıklarını, kısıtlamalarını öne sürmüştü. İkili, Allstar formatında tekrar karşılaşmış fakat aralarındaki gerginlik ekranlara yansımıştı.

        3

        Barış Murat Yağcı ile ilişkisi biten Nisa Bölükbaşı, bir sonraki sene Ogeday Girişken ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift Allstar sezonunda birlikte yarışmış ve ekranlara sevgili olduklarına dair mesajlar vermişlerdi. İkili yarışma bittikten sonra aşklarını duyurmuştu fakat ilişkileri kısa sürdü. Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken geçtiğimiz aylarda ayrıldı.

        4

        Nisa Bölükbaşı hakkında aynı sezon yarıştığı isimlerden biriyle sevgili olduğu iddiaları ortaya atıldı. Söylentilere göre ve çıkan görüntülere göre Batuhan Karacakaya ve Nisa bir ilişkiye başladı.

        5

        İkili, arkadaşlarıyla birlikte kar tatiline gitti. Survivor'daBatuhan ve Nisa ile aynı sezon yarışan Evrim Keklik, kar tatiline giden arkadaş grubunun içinde yer alıyor.

        6

        Birlikte kar tatiline giden Nisa Bölükbaşı ve Batuhan Karacakaya'nın aşk iddialarını güçlendiren ise Evrim Keklik'in Twitter hesabından yayınladığı tweet oldu. Evrim, sabahın 8.49'unda Nisa'nın Batuhan ile konuştuğunu söyledi.