Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Nişanlı çift nikahtan 1 gün önce hayatını kaybetti! - En son haberler

        Tekirdağ'ın Saray ilçesinde kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada yarın nikahları kıyılacak nişanlı çift Kardelen Coşkuntuna(22) ile Burhan Çetin(24), hayatlarını kaybetti. Otomobilin ikiye bölündüğü kazada 2 kişi de yaralandı.

        DHA'nın haberine göre kaza, saat 03.30 sıralarında TEM otoyolunun Saray ilçesi gişeler mevkisinde meydana geldi. Nurettin Akgül'ün kullandığı otomobil, yapım çalışması nedeniyle tek şeride düşürülen yolda karşı yönden gelen Tuncay Ekici yönetimindeki otomobil parçası yüklü kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle ikiyi bölünen otomobilin bir parçası yol kenarına savruldu.

        REKLAM

        NİKAHLARINA BİR GÜN KALA HAYATLARINI KAYBETTİLER

        İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobilde bulunan Kardelen Coşkuntuna ile nişanlısı Burhan Çetin'in hayatlarını kaybettiği belirlendi. Yaralanan sürücüler Nurettin Akgül ile Tuncay Ekici, Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedenleri Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kazada ölen nişanlı çift Kardelen Coşkuntuna ve Burhan Çetin'in, yarın saat 13.00'de Kırklareli Atatürk Kültür Merkezi'nde nikah törenleri bulunduğu öğrenildi. İstanbul'dan alış verişi yaptıktan sonra Kırklareli'ye giden çiftin ikiyi bölünen otomobilde nikah kıyafetleri olduğu görüldü. Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ