Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa SON DAKİKA! Nursal Bilgin hayatını kaybetti! Kasımpaşa - Denizlispor maçında acı olay - Kasımpaşa Haberleri

        Denizlispor maçında tribünde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan eski Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin hayatını kaybetti.

        Süper Lig'in 23. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçı tribünden izleyen Bilgin, müsabakanın ikinci yarısında rahatsızlandı. Bilgin'e ilk müdahaleyi tribünde bulunan kalp damar cerrahı Cüneyt Şelli yaptı. Şelli'nin bir süre kalp masajı ve suni teneffüs uyguladığı Nursal Bilgin, sahaya giren ambulanslaTaksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bilgin, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

        Habertürk ailesi olarak Nursal Bilgin'e Allah'tan rahmet, ailesine ve Kasımpaşa camiasına baş sağlığı diliyoruz.

        CENAZESİ YARIN

        Nursal Bilgin'in cenazesi bugüntoprağa verilecek. Kasımpaşa Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Eski sportif direktörlerimizden Bekir Nursal Bilgin'in cenazesi, 26 Şubat Çarşamba günü, öğle namazını müteakiben Etiler Camii'nden kaldırılacak, ardından Kilyos Mezarlığı'na defnedilecektir" ifadelerine yer verildi.

        KASIMPAŞA'DAN AÇIKLAMA

        Lacivert-beyazlıkulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

        "Kulübümüzün eski sportif direktörlerinden, voleybol oyunculuğu ve hakemliği de yapmış olan, değerli büyüğümüz Bekir Nursal Bilgin’in, Denizlispor ile oynadığımız karşılaşma sırasında geçirmiş olduğu kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile bildiririz. Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. olarak, Merhum Bekir Nursal Bilgin’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz."

        Öte yandan Kasımpaşa teknik heyeti ve futbolcular maçın ardındanTaksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek, Bilgin'in yakınlarına taziyedileklerini iletti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ