Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler ÖGG sonuçları açıklandı mı? 102. dönem ÖGG Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman ve saat kaçta açıklanacak? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        30 Nisan 2023 Pazar günü düzenlenen 102. Temel Eğitim ve 78. Yenileme Eğitimi Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) ile ilgili artık gözler sınav sonuçlarında. Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirilen sınava katılım gösteren adaylar için son bilgileri bir araya getirdik. İşte, ayrıntılar...

        2

        ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Özel Güvenlik 102. Temel Eğitim ve 78. Yenileme Eğitimi Sınavı'na ait sınav talimatında ÖGG sınav soru ve cevaplarının 2 Mayıs'ta erişime açıldı.

        ÖGG sınav sonuçlarının ise 19 Mayıs'ta duyurulması bekleniyor.

        4

        ÖGG SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN ÖĞRENİLİR?

        EGM tarafından düzenlenen ÖGG sınav sonuçları, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün https://onlineislemler.egm.gov.tr/ isimli internet adresinden T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodu ile öğrenilebilecek.

        5

        ÖGG SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

        Yazılı sınav sorularına veya yazılı sınav sonucuna itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 50 TL ücret yatıracaklar.

        Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınav sorularına ve/veya yazılı sınav sonucuna itiraz ücretini yatırdıktan sonra sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET’e yapacak.

        Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacak.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ