Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Öğretmen çiftin, bakıcıdaki 20 aylık kızı Kumsal yürekleri kavurdu!

        Konya'da önceki gün, İzzetbey Mahallesi'nde yürekleri kavuran bir olay meydana geldi. Nuri Tömtöm İlkokulu´nda görevli öğretmen Mustafa Bayram ve Okçu Şehit Mehmet Kefeli İlkokulu´nda görevli eşi öğretmen Deniz Bayram evlerinde online ders verdikleri için 2 çocuğunu, bakıcılıklarını yapan üst komşularına bıraktı.

        YAPILAN MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

        DHA'da yer alan habere göre çocuklarından 20 aylık olan Kumsal Bayram, balkonda dengesini kaybedip 7'nci kattan düştü. Durumu fark eden baba Bayram, otomobille kanlar içindeki kızı Kumsal'ı, Çumra Devlet Hastanesi'ne götürdü.

        Minik Kumsal, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. İsmi açıklanmayan bakıcı kadının da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

        KÜÇÜK KUMSAL TOPRAĞA VERİLDİ

        Kumsal Bayram'ın cenazesi dün Konya kent merkezindeki Hacı Veyis Camii'ne getirildi. Anne Deniz ve baba Mustafa Bayram, kızlarının tabutuna sarılıp ağladı.

        Ardından minik Kumsal'ın cenazesi gözyaşları içinde kılınan namazın ardından Üçler Mezarlığı'na defnedildi.

        HER ŞEY İKİ DAKİKA İÇİNDE OLMUŞ

        Öte yandan olay sonrası gözaltına alınan komşu 46 yaşındaki Bahriye Y. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

        Zafer Samancı'nın haberine göre, Bahriye Y.'nin savcılık tarafından alınan ifadesinde, "Kumsal ile birlikte oturduğumuz yerin yanında bulunan sürgülü pencerenin bir tanesi yaklaşık 10 santimetre açıktı. Ben mutfağa gittim. Yaklaşık 2 dakika sonra döndüğümde 10 santimetre açık olan camın biraz daha açık olduğunu ve Kumsal’ın yerinde olmadığını gördüm. Kumsal'ın nasıl düştüğünü bilemiyorum. Her şey bu 2 dakikada olmuş. Çok üzgünüm” dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ