Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Okan Kurt: Bugün Demet Akalın'a dokunmayın! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlü popçu Demet Akalın, Okan Kurt ile birlikte Nişantaşı'ndaki bir estetik kliniğinden çıkarken objektiflere yansıdı.

        2

        Şeffaf çantasıyla dikkat çeken 49 yaşındaki Akalın, kızı Hira ile telefonla konuşarak, hızlıca otomobiline bindi.

        3

        "BUGÜN DEMET'E DOKUNMAYIN!"

        Bu sırada Okan Kurt, meşgul olduğu için hayat arkadaşı adına soruları yanıtladı. Kurt, konuyla ilgili, "Demet'e bugün dokunmayın, Beşiktaş yenildiği için çok keyifsiz. Biz de Galatasaray olarak şampiyon oluruz inşallah" diye konuştu.

        BEŞİKTAŞ 3-1 YENİLMİŞTİ

        Süper Lig'in 40. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 3-1 yenilerek şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş, 81 puanda kalarak, liderliğini sürdürmüştü. Galatasaray da puanını 78'e yükselterek, şampiyonluk yarışında iddiasını güçlendirirken, ligde kalan son 2 haftada yarış iyice kızışmıştı.

        4

        "13 AYDIR YALNIZ YATIYORUM"

        Okan Kurt ile ilişkisi hakkında bilinmeyenleri açıklayan şarkıcı, "Ben bir daha evlenmem. Siz benden ne istiyorsunuz? 13 aydır yalnız yatıyorum. Odalarımız ayrı. İlişki ile alakalı değil, çocuk ile alakalı bir durum. Hira'ya sabah ben bakıyorum, gece Okan'a bırakıyorum. Hira çok deli yatıyor. Büyük bir yatak yaptırdık. Üst katta babasıyla uyuyor" demişti.

        5

        İKİNCİ ŞANS!

        Demet Akalın, 2012 yılında Okan Kurt ile nikah masasına oturmuştu. İkili, 2014 yılında kızları Hira'yı kucaklarına almıştı.

        2018'de Kurt'un aile şirketine haciz gelmesinin ardından icra memurları Demet Akalın'ın evine gelip, haciz işlemi başlatmıştı. Olaylardan sonra Akalın, Okan Kurt'tan tek celsede boşanmıştı.

        İkili, ayrıldıktan bir süre sonra ilişkilerine ikinci bir şans vererek yeniden bir araya gelmişti.

        6
        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ