Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Oyuncu Sergen Deveci kimdir, yaşıyor mu ve öldü mü? Sergen Deveci sevgilisi kim, evli mi v sağlık durumu nasıl?
        1

        Amasya'ya bağlı Merzifon ilçesinde Baş Belası tiyatrosunun oyuncularının bulunduğu minibüs, feci bir kaza yaşadı. Bir kamyona arkadan çarpan minibüste bulunan oyunculardan 3'ü yaşamını yitirirken 8 kişi de yaralandı. İşte, kazada yaralanan Sergen Deveci'nin son durumu ve kazanın ayrıntılarına dair bilgiler...

        2

        HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

        Hastaneden alınan bilgiye göre; Kazada yaralanan Sergen Deveci yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlattı. Vücudunda kırıklar olan Deveci'nin bilinci açık, kontrol amaçlı yoğun bakımda tutuluyor.

        3

        SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

        Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazada yaralanan oyuncuların son durumları hakkında bilgi verdi. Yaralıların iyi olduğunu ifade eden Koca paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

        4

        "Dün gece Amasya Merzifon’da tiyatro sanatçılarını taşıyan bir minibüsün bir TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. 8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadı. Kazada hayatını kaybeden sanatçılarımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız arasında durumu ağır olan kimse yok. Hepimiz adına, kendilerine geçmiş olsun diyorum."

        5

        SERGEN DEVECİ KİMDİR?

        2 Ekim 1991 yılında İzmit'te dünyaya gelen Sergen Deveci, oyunculuğa ilgi duyduğu için Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nda eğitim almıştır. Instagram, Facebook, YouTube gibi sosyal medya platformlarında yaptığı skeçlerle fenomen haline gelmiştir. Halihazırda bekar olan Deveci'nin Instagram hesabında 783 bin takipçisi vardır.

        6

        SERGEN DEVECİ HANGİ PROJELERDE ROL ALDI?

        Nalan

        Aslında Özgürsü

        Bonkis

        Dayı Şov

        Yara Bandı

        Şüphe

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ