Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Özpirinçci kızı Mercan'ı paylaştı: Yavrum! - Magazin Haberleri
        1

        Kendisi gibi oyuncu olan Özge Özpirinçci (35) ile üç ay önce Marmaris'te evlenen Burak Yamantürk, geçen ay kızı Mercan'ı kucağına almıştı. İlk kez anne olma sevincini yaşayan Özpirinçci'den ilk fotoğraf geldi.

        2

        "YAVRUM!"

        Bebeğinin elini sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü oyuncu, kızına, "Yavrum!" diyerek seslendi. Bebeğinin yüzünü henüz göstermeyi tercih etmeyen Özge Özpirinçci'nin paylaşımına; Berrak Tüzünataç, Demet Evgar, Başak Dizer, Doğa Rutkay Kamal, Ferhan Şensoy, Hülya Duyar, Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu, Elvin Levinler, Ayla Çelik, Sema Keçik, Merve Dizdar, Cemre Kemer ve Özge Özder gibi ünlü isimler yorum yaptı.

        3

        "BU DUYGU ANLATILAMIYOR, YAŞANIYORMUŞ"

        Geçtiğimiz haftalarda eşi Burak Yamantürk ile Yeniköy'de görüntülenen Özge Özpirinçci'ye kızı Mercan'ı kucağına alına ne hissettiği sorulmuştu. Özpirinçci, "Anlatılabilse keşke bu duygu ama anlatılamıyor, yaşanıyormuş. İsteyen herkese nasip olsun inşallah." demişti.

        4

        "UYKUSUZ GECELERİMİZ VAR"

        Özge Özpirinçci, muhabirlerin, "Uykusuz geceler var mı?" sorusuna ise, "Uykusuz gecelerimiz var tabi, olmaz olur mu? İşin tuzu biberi onlar..." yanıtını vermişti.

        5

        "KİMSEYE BENZEMESİN, KENDİNE HAS OLSUN!"

        Özpirinçci, ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç'ın, kızı Mercan'ı eşi Burak Yamantürk'e benzettiğinin hatırlatılması üzerine, "Evet, Burak'a benziyordu. Bana döndü. Bakalım haftaya kime benzeyecek?" diye esprili konuşmuştu.

        Mercan'ın kendisine benzediğini dile getiren ünlü isim, "Bana benziyor ama hiç kimseye benzemesin, kendine has olsun." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "DOĞUMA GİRDİM"

        Öte yandan daha önce Maslak'taki bir hastaneden çıkarken görüntülenen çiçeği burnunda baba, kızları Mercan'ı kucaklarına aldıklarını ve çok heyecanlı olduklarını belirtmişti.

        Yamantürk, "Mercan da, Özge de çok iyi. Heyecandan ne yapacağımızı bilemiyoruz doğrusu. Ben doğuma da girdim. Çocuğumu ilk gördüğümüz andan itibaren Özge de, ben de, ailemiz de mutluluktan ağladı." diye konuşmuştu.

        7

        "EVLADIMIZIN ALTINI BİLE DEĞİŞTİRDİM"

        Bebeklerinin adını kendisinin koyduğunu ifade eden Burak Yamantürk, "Aklımızda isimler vardı fakat tam karar vermemiştik. Doğduğu an koydum adını. Mercan'ı ilk kucağıma aldığımda direk Özge dedim. Annesine çok benziyor. Hatta bugün evladımızın altını bile değiştirdim. Özge'ye her anlamda yardımcı olmam gerekiyor. Çok tatlı bir telaş. İyi ki varlar." demişti.

        8

        MERCAN YAY BURCU

        Özge Özpirinçci de çocuğunun burcuyla ilgili, "Berrak Tüzünataç ile ‘Akrep’ burcu olmasın diye el ele verip, dua ediyoruz. Akrep kadınını çok seviyorum. Ne var ki kendine çok zarar verebilen bir burç. Karanlık yerleri çok. Yay olsun istiyorum." ifadelerini kullanmıştı. Özpirinçci'nin kızı yay burcu olmuştu.

        9

        "HAMİLELİĞİM BİTMEDEN DÜĞÜN YAPMAM"

        Hamile kalışının ardından düğün yapacağı haberleri çıkan ünlü oyuncu, "Hamileyken düğün falan yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikah olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil." diye konuşmuştu.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ