Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA! Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral vefat etti! Özgü Namal neden cenazeye katılmadı?
        1

        Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral, geçtiğimiz salı günü öğle saatlerinde kalp krizi geçirdi. Çocuklarının bakıcısının fark etmesi üzerine durum sağlık ekiplerine bildirildi. Oral, Muğla Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        2

        Ancak 53 yaşındaki Oral, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Acı haber sonrasında yıkılan Özgü Namal'a sakinleştirici verildi.

        Serdar Oral'ın cenazesi Kanlıca Mezarlığı'na defnedildi.

        Pandemi tedbirleri nedeniyle yaklaşık 20 kişinin katıldığı cenazeye, Özgü Namal katılamadı. Namal, mezarlığa "Biricik eşim ve babamız" yazılı bir çiçek gönderdi.

        3

        ACI TESADÜF

        Oral'ın, Kanlıca Mezarlığı'na defnedilmesi, Namal'ın yıllar önce Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Elif karakterini akıllara getirdi.

        Elif, dizide sevgilisi Ali Candan'ı kaybetmiş ve Ahmet Serdar Oral gibi Kanlıca Mezarlığı'na defnedilmişti.

        Dizide Ali Candan'ı, Raci Şaşmaz canlandırmıştı.

        4

        Cenazeye katılanlar arasında yer alan ünlü yapımcı ve oyuncu Raci Şaşmaz, bir süre mezarın başında bekledi.

        5

        Nefes ve Elem Su adında iki çocuğu olan çift, Köyceğiz'de gözlerden uzak bir şekilde yaşam sürüyordu.

        6

        "ÇOK YARDIMSEVERDİ"

        Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümü akrabalarını olduğu kadar yaşadığı mahalledeki insanları da üzdü. Mahalle sakinleri, Oral'ın sürekli yardıma muhtaç birisi olup olmadığını kendilerine sorduğunu ve yardımda bulunduğu ifade etti.

        Yayla Mahallesi'ndeki bakkal işleten Şeniz Güçlü, "Yeni gelmişlerdi zaten köyümüze çok iyilerdi. Ahmet Bey çok iyi insandı, gelip gidiyordu. Alışverişini kendi yapıyordu. Vefat haberini aldıktan sonra şaşırdık. İnsanlara çok yardım ederdi. Ben 40 senedir market işletmeciliği yapıyorum. Ahmet Bey'le sürekli görüşürdük. Her gün geliyordu, yazın burada kalıyordu. Özgül Namal ile mutlu bir beraberlikleri vardı, ne zaman buraya gelseler onları zaman zaman ziyaret ederdik. Bakkala kendisi tek gelirdi, hal hatır sorar giderdi" dedi.

        7

        Mahalle Muhtarı Muhtar Halil Demir, Oral'ın yardımsever biri olduğunu belirterek, "2 yıldır muhtarlık görevini yapıyorum, köyümüz küçük ve şirin bir köy. Ahmet Bey tabi 3-4 yıl oldu mahalleye yerleşeli. Bir buçuk iki senedir de bu evinde oturuyordu. Çok sevilen, sayılan bir kişiydi. Özgü hanım olsun, Ahmet Bey olsun çok iyilerdi. 2 tane küçük çocukları vardı. Allah rahmet eylesin. Ahmet Bey çok iyi bir insandı, yardımseverdi. Mahallede birçok insana yardımcı oldu. Zaman zaman bize sorardı, yarım edilecek birileri var mı diye. Bir hafta önce gelmiş ama biz görüşemedik, ben yoktum burada öldüğünü duyduk, Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah, komşuluğu çok iyiydi" dedi.

        Köyde yaşayan Aydemir Erdoğan ise, "Bu köyde oturuyorum, iyi insanlardı ve çok yardımseverlerdi, garibanlara yardım eden birisiydi. Tanışma fırsatımız olmadı ama köyde hep duyuyorduk. Bayağı duydum hayırsever olduğunu, iyilik yaptığını. Komşular olarak çok üzgünüz. Burada ünlü birinin yaşaması ve yardımsever olması bizim için iyiydi, mekanı cennet olsun" diye konuştu.

        8

        AHMET SERDAR ORAL HAKKINDA

        Ahmet Serdar Oral, 2006 yılında özel bir firmada genel müdürlüğünü yaptı. Daha sonra Fethiye'ye yerleşti. Burada uzun süre yoga ve nefes dersleri ile ilgilendi. Altı yıldır oyuncu Özgü Namal ile birlikte olan Ahmet Serdar Oral, gözler uzak bir yaşam sürüyordu.

        Daha öncesinde iki kez nikah masasına oturan Ahmet Serdar Oral'ın bu evliliklerinden toplam 3 çocuğu bulunuyor.

        9

        ÖZGÜ NAMAL HAKKINDA

        Özgü Namal, 28 Aralık 1978'de Üsküdar'da doğdu. Selanik kökenli olan annesi Akile Namal emekli bir devlet memuru, Makedonya kökenli babası Kubilay Namal ise emekli bir tüccardı.

        10

        1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır. Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Namal, daha önce Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda da oyunculuk eğitimi almıştır. Sinema ve tiyatro en büyük tutkusuyken, fotoğrafçılık da hobileri arasında yer almaktadır.

        11

        Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdarın sevgilisini canlandırdığı Elif Eylül karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

        2005'te rol aldığı Kiralık Oyun adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri'nde yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal ya da komedi kadın oyuncusu ödülünü elde etti.

        Özgü Namal, son olarak 2014 yılında yayınlanan 'Merhamet' adlı dizide boy göstermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ