Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Skrtel'in fotoğrafı infial yarattı! Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Antalyaspor'la deplasmanda 0-0 berabere kalarak Süper Lig'in ilk yarısını 17. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de 3 yıldızın uçakta çektirdiği fotoğraf tepkileri neden oldu.

        2

        Kanarya'nın tecrübeli stoperi Martin Skrtel'in Instagram hesabından paylaştığı ve Noel için kutlama mesajı bulunan karede Islam Slimani ve Roman Neustadter de yer alırken oyuncuların kötü sonuçlara rağmen keyifli gözükmesi taraftarın tepkisini çekti.

        3

        Sarı-Lacivertliler, özellikle maçta kırmızı kart gören Neustadter'e yüklenirken sosyal medyada ağır eleştirilerde bulundular. Neustadter, tepkilerin ardından "Kötü zamanlamaydı. Ancak maçla ilgisi yok. Eğer sizi üzdüysem özür dilerim. Fenerbahçe'yi ne kadar sevdiğinizi biliyorum. Ben de Fenerbahçe'yi seviyorum ve her zaman bu kulüp için savaşacağım" mesajıyla özür dilese de taraftarın öfkesi dinmedi. İşte o paylaşımlar:

        4

        "Bu atılan fotoğraf Fenerbahçe taraftarına açık ve net ihanettir. Başka bir açıklaması olamaz."

        5

        "Roman Neustadter gülüyor, biz de uyku uyuyamıyoruz!"

        6

        "Antalyaspor- Fenerbahçe maçında Fenerbahçe için söylenebilecek tek güzel gelişme Hem Roman Neustadter hem de Islam Slimani’nin ikinci yarının ilk haftasında Bursaspor’la oynanacak olan maçta kart cezalısı olmalarıdır."

        16

        "Hiç düşünmeden hepsini kovun!"

        17

        "Yanlış zamanda paylaşım, kimse bunu hoş görmesin. O resmi paylaşmasa ne olur!"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ