Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Pınar Deniz'in bu görüntüleri çok konuşuldu - Magazin haberleri
        1

        Pınar Deniz, bu kez de eski fotoğraflarıyla gündeme geldi. "Aşk 101", "Vatanım Sensin", "İnsanlar İkiye Ayrılır" ve son olarak "Yargı" dizisinde rol alan ünlü oyuncunun görüntüleri çok konuşuldu.

        2

        Deniz'in fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. Oyuncu, değişimiyle adından söz ettirdi. Sosyal medya kullanıcıları, 'estetik' iddialarını gündeme getirdi.

        3

        "ESTETİĞİM YOK"

        Deniz, daha önce yaptığı açıklamada, "Hiç estetiğim yok, bir tek dişlerimi yaptırdım. Kaşlarımı dahi bugüne kadar hiç aldırmadım. Küçükken kulaklarımı kepçe sanıp saçlarımla örtmeye çalışıyordum ama sonradan kulaklarımın da kepçe olmadığını öğrendim." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        AŞK MARMARİS'TE BELGELENMİŞTİ

        Öte yandan 'Aşkın Kıyameti' adlı filmde birlikte rol alan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı hakkında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Çıkan söylentiler karşısında bir süre sessiz kalan çiftin birlikteliği, geçtiğimiz haziran ayında Marmaris'te belgelenmişti.

        5

        İSKELEDE DUDAK DUDAĞA

        Baş başa tatil yapan oyuncu sevgililer, kaldıkları otelin iskelesinde dudak dudağa görüntülenmişti. Romantik anlar yaşayan çift, akşam saatlerine kadar denizin ve güneşin tadını çıkarmıştı.

        6

        Deniz, daha önce de 'Bir Deli Rüzgar' dizisinin setinde tanıştığı Berk Cankat ile birliktelik yaşamış, daha sonra da adı Engin Akyürek ile anılmıştı.

        Kirazcı da bir dönem meslektaşı Bestemsu Özdemir ile birlikteydi.

        7

        "İYİ Kİ DOĞDUN BEBEK"

        Son dönemin popüler oyuncularından biri olan Pınar Deniz, 28. yaşına girmişti. Deniz'in doğum gününü kutlayan ilk isim ise sevgilisi Yiğit Kirazcı olmuştu.

        Kirazcı, Instagram hesabından Pınar Deniz ile aşk pozunu yayınlamıştı. Ünlü oyuncu, sevgilisine, "İyi ki doğdun bebek!" sözleriyle seslenmişti. Deniz de aynı kareyi kendi sayfasında yayınlayarak, Yiğit Kirazcı'ya teşekkür etmişti.

        8

        PINAR DENİZ HAKKINDA

        Pınar Deniz, 4 Kasım 1993'te Adana'da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul'da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayımlanan 'Sil Baştan' adlı dizide 'Evrim' karakterini canlandırarak yaşadı.

        9

        Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın 'Yani' adlı şarkısının klibinde rol aldı.

        2016-2018 yılları arasında yayımlanan 'Vatanım Sensin' adlı dizide 'Yıldız' karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayınlanan, başrolünü Berk Cankat'la paylaştığı "Bir Deli Rüzgar" dizisinde 'Gökçe' karakterine hayat verdi.

        Netflix'te yayımlanan 'Aşk 101' dizisinde ise 'Burcu'yu canlandırdı. Ardından da 'Yargı' dizisinde rol almaya başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ