Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Sadettin Saran'ın eski aşkı Emina Jahovic ilişkiyi bitirip estetik yaptırdı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, makyajsız şekilde Nişantaşı sokaklarında görüntülenen Emina Jahovic, fotoğrafları çekilince sinirlendi.

        2

        "BAŞKA ZAMAN KONUŞALIM"

        Adımlarını hızlandırıp yüzünü gözlüğüyle saklamaya çalışan Jahovic, Sadettin Saran ile ilgili sorulara, "Telefonla konuşuyorum, lütfen çekmeyin. Başka zaman konuşalım" yanıtını verdi.

        3

        Emina Jahovic, estetik uzmanı Reha Yavuzer'in kliniğine girerek 4 saat boyunca cilt bakımı yaptırdı.

        4

        10 yıllık eşi Mustafa Sandal'dan boşanır boşanmaz Sadettin Saran'la aşk yaşayan Emina Jahovic'in pişman olduğu iddia edilmişti.

        5

        "KEŞKE BU KADAR ACELE ETMESEYDİM"

        7 aylık ilişkisinin ardından Saran'dan ayrılan Jahovic, ülkesindeki Svet dergisine verdiği röportajda, "Keşke yeni ilişki için acele etmeseydim" itirafı yapmıştı.

        6

        Sırp basını, Jahovic-Saran ikilisi hakkında çarpıcı bir iddiayı ortaya atmıştı. Jahovic'in 4 aylık hamile olduğu iddia edilmişti.

        7

        "HAMİLE OLDUĞUMA DAİR HABERLER YALANDIR"

        Çıkan haberlerin ardından Jahovic, sosyal medya hesabından, "Sırp basınında çıkan ve maalesef Türk basınına da yansıyan hamile olduğuma dair haberler kesinlikle yalandır. O haberi yapan gazete hakkında hukuksal süreci başlattık. Lütfen bu tip aslı astarı olmayan haberlere itibar etmeyiniz. Yaşamımın bu sürecinde gayet mutluyum ve çocuklarımı etkileyebilecek yalan haberlerden sakınılması konusunda herkesin hassasiyetini rica ederim, sevgiler..." açıklamasını yapmıştı.

        8

        O SORU KARŞISINDA AĞZI AÇIK KALMIŞTI

        Geçtiğimiz günlerde iki erkek evlattan sonra kız çocuğu düşünüp düşünmediği sorulan Jahovic'in soru karşısında ağzı açık kalmıştı ve, "Aaa!" şeklinde bağırmıştı.

        9

        Jahovic'in Mustafa Sandal ile evliliğinden dünyaya gelen 2 oğlu var.