Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy sağlık durumlarıyla ilgili bilgi verdi! - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        'Baş Belası' adlı tiyatro oyununun Karadeniz turnesi sırasında Merzifon'da geçirdikleri trafik kazasında tiyatrocuları taşıyan minibüsün bir TIR'a çarpması sonucu trafik kazası meydana gelmişti. Tolga Güleryüz, Burak Topçu ile Özgür Karataş hayatını kaybederken; Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci yaralanmıştı.

        Tolga Güleryüz - Melis İşiten
        Tolga Güleryüz - Melis İşiten

        Sergen Deveci, boynunda ve omurgasındaki kırıklar nedeniyle ambulans uçakla İstanbul'a getirilerek ameliyat edildi. Deveci, ameliyat sonrasında yaptığı açıklamada "Sevginizi kısacık sürede gayet derinden hissettim. İkinci baharımın geriye kalan kısmında hep buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah’tan rahmet diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin" dedi.

        REKLAM

        Yaralılardan Ceyhun Fersoy ile Melis İşiten de peşi sıra yaptıkları açıklamalarda sağlık durumlarıyla ilgili bilgi verdi. Fersoy, duygularını şu sözlerle dile getirdi; "3 değerli dostumuz için bu bayrağı devralıp yolumuza devam edeceğiz. Onlara ihanet etmeyeceğiz."

        Melis İşiten ise şunları söyledi; "Kaybettiklerimiz için her gün daha iyi olacağız. Sevginize bin şükür."

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ