Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Sagopa Kajmer'in eski eşi 'Kolera' lakaplı Esen Güler'den şiddet iddiası: Kemiklerim, omurlarım pert olmuş! - Magazin haberleri
        1

        'Sagopa Kajmer' ismiyle tanınan ünlü rapçi Yunus Özyavuz, sosyal medya hesabından 20 yıldır birlikte olduğu 'Kolera' lakaplı Esen Güler ile evliliklerini sonlandırdıklarını duyurmuştu.

        2

        "11 SENELİK EŞİM İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK"

        Özyavuz, "20 yıllık arkadaşım, en kıymetli dostum ve 11 senelik eşim Esen (Kolera) ile yollarımızı, aldığımız ortak karar doğrultusunda ayırdık, evliliğimizi sonlandırdık. Sevgili Esen’e bana kattıkları ve benim için yaptıkları için minnettarım. Bundan sonrasında her ikimiz için de bambaşka hayatlar var. O nedenle şu andan itibaren lütfen paylaşımlarınızda bizi birbirimize etiketlemeyin. Yorumlarınızda kırıcı olmayın. Bugüne dek bize değer veren, her ikimizin de müziğine kulak veren, konserlerimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm melankolia ailesine teşekkürler. Melankolia bugünden itibaren sadece Sagopa Kajmer ile devam edecek olsa da logodaki el ele tutuşan iki sevgili hep orda kalacak" açıklamasını yapmıştı.

        3

        ŞİDDET İDDİASI: KEMİKLERİM, OMURLARIM PERT OLMUŞ!

        Yunus Özyavuz'un eski eşi Esen Güler, sosyal medya hesabından eşinden şiddet gördüğünü iddia etti. Yaptığı açıklamalarla sosyal medyayı sallayan Güler, eski eşinin kendisinin kemiklerini kırdığını, darbeye dayalı omur ve disklerinin zedelendiğini de iddia ederek şu açıklamaları yaptı:

        4

        "ÇIKAN FITIKLARI SAYMIYORUM BİLE"

        Amacım ne pirim kasmak, ne de dikkat çekmek. Bu benim savaşım, siz anlamazsınız. Darbeye dayalı olarak omurlarım, disklerim pert olmuş. Ezik büzük olmuşum. Çıkan fıtıkları saymıyorum bile. Konuşacağım bundan sonra. Beni olduğum yere kimse getirmedi. Ben kendi emeklerimle buraya geldim. Kemiklerim kırık, ezik, büzük, disklerim kayık, boynum fıtık... Gerek fiziksel, gerek psikolojik bütün şiddetleri tattım oğlum ben. Bunun karşılığı olarak bu sefer sen susacaksın Sagopa Kajmer!

        5
        6