Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi finali biletleri ne kadar, kaç TL ve bilet nasıl alınır? - Futbol Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri heyecanı devam ederken final maçı ile ilgili arayışlar da yoğunlaşmış durumda .10 Haziran 2023 Cumartesi günü oynanacak zorlu final öncesi merakla beklenen biletler de satışa çıktı. İşte, hem bilet fiyatları hem de yarı final ve final maçlarına dair bilgiler...

        2

        ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL BİLETİ NASIL ALINIR?

        UEFA, 10 Haziran'daki maçın biletlerinin 21 Nisan'da satışa çıktığını duyurmuştu. UEFA tarafından 21 Nisan Cuma günü öğle saatlerinde yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verilmişti;

        "72 bin biletten toplam 47 bin 200'ü taraftarlar ve genel halk tarafından satın alınabilir. Finale kalan iki takımın her biri, kendi taraftarları için 20'şer bin bilet temin edecek.

        3

        "Kalan biletler dünya çapındaki taraftarlara UEFA.com/tickets üzerinden satışa sunuluyor. Başarılı olan adaylar e-posta ile bilgilendirilecek ve tahsis edilen fiyat kategorisinde en fazla iki bilet satın alınabilecek.

        "Finale kalan takımların taraftarlarına ayrılan biletlerin satış ve tahsis süreci, ilgili kulüplerle birlikte düzenlenecektir. Kalan biletler ise yerel organizasyon yapısı, UEFA, UEFA'nın üye federasyonları, ticari ortaklar ve yayıncılar içindir."

        4

        ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL BİLETLERİ NE KADAR?

        "Genel halk için bilet fiyatları: Kategori 4: 70 €; 3. Kategori: 180 €; Kategori 2: 490 €; Kategori 1: 690 €."

        5

        ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE YARI FİNALİNDE SON DURUM

        Devler liginde yarı finalin iki eşleşmesinden biri olan Inter Milan randevusunda ilk maç 2-0 Inter üstünlüğü ile sona ermişti. Zorlu eşleşmede rövanş bu akşam oynanacak ilk finalist belli olacak.

        Yarı finalin diğer ayağında ise Real Madrid ile Manchester City kozlarını paylaşıyor. İki takım arasında oynanan ilk maç 1-1 berabere sona ermişti. Rövanş ise yarın saat 22:00'de Manchester'da oynanacak ve finalin adı netleşmiş olacak.

        6

        ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN?

        Şampiyonlar Ligi finali, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 10 Haziran 2023 Cumartesi günü oynanacak.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ