Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya 2023 Şampiyonlar Ligi konserleri ne zaman, hangi sanatçılar geliyor ve girişler ücretsiz mi? İşte Şampiyonlar Ligi konseri festival programı
        1

        Büyük şehir, büyük güne hazırlanıyor. 68. Şampiyonlar Ligi finali ikinci kez İstanbul'da. Bu kapsamda çeşitli etkinliker düzenleyen UEFA, ünlü isimleri sahneye çıkartmaya hazırlanıyor. 8 Haziran Perşembe günü başlayan festival, ücretsiz bir şekilde futbolseverlerin ziyaretine açıldı. Peki, Şampiyonlar Ligi Festivali ne kadar sürecek, hangi isimler sahneye çıkacak? İşte, Şampiyonlar Ligi Festivali programı…

        2

        ŞAMPİYONLAR LİGİ FESTİVALİ NE ZAMAN?

        8 Haziran Perşembe günü saat 11.00’de başlayan festival 11 Haziran Pazar günü saat 22.00’de sona erecek.

        3

        ESKİ YILDIZLAR SAHADA

        "Şampiyonlar Ligi Efsaneleri Futbol Turnuvası" düzenlenecek. Turnuvaya Hamit Altıntop'un kaptanlığını yaptığı Türk futbol efsanelerinden oluşacak bir ekibin yanı sıra aralarında Luís Figo, Roberto Carlos, Clarence Seedorf, Kaká, Patrick Vieira gibi daha birçok eski yıldız futbolcunun olduğu üç takım daha şampiyonluk için yarışacak.

        4

        SERTAB ERENER ŞAMPİYONLAR LİGİ FESTİVALİNDE

        UEFA Şampiyonlar Ligi festivalinde 8 Haziran Perşembe günü Eurovision şarkı yarışması birincisi Sertap Erener sahnede olacak.

        5

        2023 ŞAMPİYONLAR LİGİ FESTİVALİNDE NELER VAR?

        Futbolseverler festival boyunca futbol temalı eğlencelere katılıp, canlı müzik dinleyebilecek ve ücretsiz dağıtılacak çeşitli küçük hediyelere sahip olabilecek.

        Şampiyonların Festivali Programı için tıklayınız

        Haberi Hazırlayan: Abdulkadir Akdeniz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ