Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serenay Sarıkaya: Kelebekler kadar özgür... - Magazin haberleri
        1

        Bir süredir Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığına ilişkin iddialarla gündeme gelen Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz ay çıkan haberleri yalanlamasının ardından Demirhisar'ın Göcek'teki evinde tekrar görüntülenmişti.

        2

        Uzun süredir yorgunluk atan ünlü oyuncu, tatilinden kesitleri de paylaşmayı sürdürüyor.

        3

        Önceki gün, telefonunu ayarlayıp kendi fotoğrafını çeken Sarıkaya, kadraja kelebekler de girince paylaşımının altına 'Kelebek kadar özgür' notunu düştü.

        4

        Yaz mevsiminin başlamasına sayılı günler kala bazı ünlü isimler tatil sezonunu açtı. Kimi ailesiyle, kimi de arkadaşlarıyla tatile çıktı ve keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı. İşte ünlü isimlerin tatil pozları...

        5

        Şarkıcı Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer ile birlikte yaz sezonunu Bodrum'da açtı. Ceceli, eşi ile birlikte çekildiği bu fotoğrafı Instagram hesabından yayınladı.

        6

        2016 yılında nikah masasına oturan ve mutlu bir evlilik sürdüren Berkay Şahin-Özlem Ada Şahin çifti, 17 günlük kapanmanın ardından soluğu Bodrum'daki evlerinde aldı.

        7

        Kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, oğlu Ali ile birlikte soluğu Bodrum'da aldı.

        8

        Ünlü basketbolcu Cedi Osman, oyuncu sevgilisi Ebru Şahin ile birlikte Maldivler'de.

        9

        Şarkıcı İrem Derici, 17 günlük kapanmanın ardından soğulu Antalya'da aldı. Ayna karşısında bikiniyle poz veren Derici, çekildiği bu fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

        10

        2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ise Miami'ye gitti. Günlük hayatından sık sık kesitler yayınlayan Şahin, tekneden yeni fotoğrafını yayınladı.

        11

        Eşi Serap Korkmaz ile birlikte Bodrum'da tatil yapan milli boksör Çağan Atakan Arslan, oğlu Leon Aslan ile bu pozunu yayınladı.

        12

        Geçtiğimiz günlerde Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturma kararı aldığını açıklayan Şeyma Subaşı, Ibiza'da tatil yapıyor.

        13

        Geçtiğimiz yaz koronavirüs salgını nedeniyle evinin çatısında güneşlenen sosyetik güzel Eda Taşpınar, seyahat kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte tatil sezonunu New York'ta açtı.

        14

        İş insanı Kaan Demirağ'dan ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Türk sinemasının usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, Bodrum'da tatil yapıyor.

        15

        Oyuncu ve sunucu Müge Boz da eşi ve kızı Vina ile Ege kıyılarında.

        16

        Oyuncu Akasya Asıltürkmen, Serdar Özmen ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Pera ile birlikte Fethiye'de tatil yapıyor. Asıltürkmen, anne-kız pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        17

        Basketbolcu Can Maxim Mutaf ile aşk yaşayan ve "Görücü usulü tanıştık" açıklamasını yapan YouTuber Duygu Özaslan, şu sıralar sevgilisi ile birlikte tatil yapıyor. Sıcak havanın ve denizin tadını çıkaran Özaslan, pozlarını ise takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ