Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyada gündem oldu
        1

        Başrolünde yer aldığı 'Şahmeran' adlı dizi için uzun süredir Adana'da bulunan oyuncu Serenay Sarıkaya, çekimlerden arta kalan zamanlarda soluğu İstanbul'da alıyor.

        2

        Sosyal medyayı aktif kullanan ve günlük hayatından kesitler yayınlayan Sarıkaya, önceki gün paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        3

        Ünlü oyuncu oyuncu, iddialı pozlarını ve ev halini 9,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

        4

        Paylaşımlarıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafındaki bir detay dikkat çekti.

        5

        29 yaşındaki Sarıkaya'nın ayna karşısında verdiği bu pozda ayaklarının büyüklüğü görenleri şaşırttı.

        6

        AŞK BELGELENDİ!

        Öte yandan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Rumeli Hisarı'ndaki restorandan çıktıktan sonra gece yarısı ise adının aşk iddialarına karıştığı Umut Evirgen'in aracında objektiflere yansımıştı.

        Etiler'de bulunan evine giden ve çıkan "aşk" haberleriyle ilgili hiçbir zaman konuşmayan ünlü Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen'in aşkı böylelikle belgelenmiş oldu.

        7

        "BUNLAR İDDİA" DEMİŞTİ

        Sarıkaya'nın üç ay önce Evirgen ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Oyuncu, "Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia... Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım." açıklamasını yaparak, dedikodulara son noktayı koymuştu.

        8

        İTİRAF ETTİ!

        Sarıkaya'nın açıklamasından aylar sonra Evirgen'den şaşırtan bir itiraf gelmişti. İşletmeci, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığını doğrulamıştı.

        9

        "ŞU AN KALBİM BOŞ"

        Daha önce kalbinin boş olduğunu ifade eden oyuncu, "İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın yönetimde midir?" sorusuna yanıt vermişti. Sarıkaya, "Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç öyle plancı programcı değilim." demişti.

        "O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum." ifadelerini kullanan oyuncu, "Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim." şeklinde konuşmuştu.

        10

        Sarıkaya, "Arkadaşların neden senden yaşça büyük?" sorusuna, "Öğrenmeye meraklı olduğumdan... Bir de galiba yaşanmışlığı ve tecrübesi olan, karakterleri oturmuş, dolayısıyla daha temiz enerjili insanlara çekiliyorum." cevabını vermişti.

        11

        "ARKADAŞIZ"

        Daha önce de Serenay Sarıkaya ile iş insanı Haldun Demirhisar'ın aşk yaşadığı öne sürülmüştü. İddiaların ardından ünlü oyuncu, "Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır." diyerek, söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirtmişti. Ancak Sarıkaya'nın Göcek'te yine Demirhisar ile görüntülenmesi yine dedikoduları alevlendirmişti.

        12

        "ORASI BENİM EVİM"

        Demirhisar ile ilgili aşk haberlerinin hatırlatılması üzerine ünlü oyuncu, "Yeni bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce de bu haberleri yalanlamıştım zaten. Görüntülendiğim yer benim evim, arkadaşlarımla bir araya gelmek kadar doğal bir şey olamaz. Her seferinde çıkan aynı haberleri yalanlamak istemiyorum" demişti.

        13

        Sarıkaya, geçtiğimiz yıl ekim ayında da ünlü komedyen Cem Yılmaz ile birlikteliğini sonlandırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ