Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serenay Sarıkaya rotasını Bodrum'a çevirdi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve 'Bergen' filminde de rol alamayacağını açıklayan Serenay Sarıkaya, Bodrum'da görüntülendi.

        2

        HEM İŞ, HEM DE TATİL

        Önceki gün bir dergi için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, çekim bittikten sonra konakladığı otelin iskelesinde objektiflere takıldı.

        3

        MUHABİRLERE SELAM VERDİ

        Günü güneşlenerek geçiren Sarıkaya, kendisini görüntüleyen muhabirleri el sallayarak selamladı.

        4

        İSTANBUL'A DÖNÜYOR

        Ünlü oyuncu, daha sonra da gazetecilere öpücük yolladı. Sarıkaya'nın bugün otelden ayrılıp İstanbul'a döneceği öğrenildi.

        5

        "EYLÜL GİBİ BAŞLAYACAĞIZ"

        Burak Deniz ile birlikte dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Şahmeran' adlı diziyle ekranlarda boy göstermeye hazırlanan Sarıkaya, yakında sete çıkacaklarını da söylemişti. 28 yaşındaki oyuncu, "Eylül gibi çekimlere başlayacağız inşallah" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        AŞK DEDİKODULARI

        Serenay Sarıkaya ile iş insanı Haldun Demirhisar'ın aşk yaşadığı öne sürülmüştü. İddiaların ardından ünlü oyuncu, "Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır." diyerek söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirtmişti. Ancak Sarıkaya'nın Göcek'te yine Demirhisar ile görüntülenmesi yine dedikoduları alevlendirmişti.

        7

        "ORASI BENİM EVİM"

        Demirhisar ile ilgili aşk haberlerinin hatırlatılması üzerine ünlü oyuncu, "Yeni bir şey söylemek istemiyorum, daha önce de bu haberleri yalanlamıştım zaten. Görüntülendiğim yer benim evim, arkadaşlarımla bir araya gelmek kadar doğal bir şey olamaz. Her seferinde çıkan aynı haberleri yalanlamak istemiyorum" demişti.

        8

        "BERGEN" FİLMİNDE YOK

        "Acıların kadını" lakabıyla tanınan arabesk sanatçı Bergen’in hayatını konu alan ancak pandemi nedeniyle çekimleri ertelenen filmde Serenay Sarıkaya rol alacaktı. Sarıkaya, çekim takviminin başka projelerine denk gelmesi nedeniyle "Bergen" rolünü canlandırmayacağını açıklamıştı.

        9

        Ünlü oyuncu, "Sevgili arkadaşlar, iki buçuk seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığım ve hayata geçmesini beklediğim ‘Bergen’in hayatını konu alan film, defalarca kez pandemi ve farklı sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kalmıştı. Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için ‘Bergen’ filminde olamayacağımızı yapımcılarımızla paylaşmıştım, sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm ‘Bergen’ filmi ailesine bu yolculuklarında başarılar dilerim." ifadelerini kullanmıştı.