Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yine yeniden! Son dakika:Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı 2. kez evlendi - Hamile mi?
        1

        Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Aralık 2018'de sürpriz bir şekilde Amsterdam'da evlenmiş, ancak ikili 9 ay sonra boşanmıştı. Çift, boşanmanın ardından çalkantılı ilişkilerine bir şans daha vermişti.

        Akçıl, Burcu Kıratlı'ya Paris'te evlenme teklifi etmiş, çiftin evlenmesi beklenirken sürpriz bir kararla ayrılmışlardı. Bir dargın bir barışık ilişkilerine devam eden çift, sonunda tekrardan nikah masasına oturdu.

        2

        40 KİŞİ KATILDI

        Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşen nikah töreninde, çiftin şahitliklerini Sibel Can, Hatice Şendil ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy yaptı. Nikah törenine aralarında, Semiraris Pekkan, Berkay - Özlem Ada Şahin, Selin İmer - Mustafa Ceceli çifti gibi ünlü isimlerin bulunduğu yaklaşık 40 kişi katıldı. Burcu Kıratlı, ikinci nikahta Hakan Akkaya imzalı daha klasik bir model tercih etti.

        İKİNCİ KEZ 'EVET'

        Akçıl, nikah memurunun "Burcu Kıratlı ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna "İkinci kez ve son kez evet" şeklinde yanıt verdi. Baba olmak istediğini söyleyen Akçıl, 'bebek sözü' verdi.

        3

        EVLENDİKTEN SONRA İLK İŞİ BU OLDU

        31 yaşındaki Burcu Kıratlı'dan nikah sonrası ilk hamle geldi.

        2 milyondan fazla takipçisi bulunan ünlü oyuncu, Instagram'da soyadını "Burcu Kıratlı Akçıl" olarak güncelledi.

        4

        DENİZ SEKİ: ARTIK BU SON OLSUN!

        Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Sinan Akçıl'ın Instagram hesabından paylaştığı düğün fotoğraflarının altına, "Artık bu son olsun lütfen. Bebek bekliyoruz bu güzel çiftten" yorumunu yaptı. Seki'nin mesajı sosyal medyayı sallarken, Akçıl da, "İnşallah canım benim" dedi.

        5

        İLK GELİNLİĞİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

        Amsterdam’daki ilk nikahta giydiği tasarımı eşi Sinan Akçıl pek beğenmemiş, Burcu Kıratlı da, "Bir daha öyle bir modeli tercih etmem." demişti.

        6

        2. KEZ İSTEME TÖRENİ

        Ünlü çift, iki hafta önce aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Akçıl, Kıratlı’yı tekrar ailesinden istedi. Burcu Kıratlı'nın kahve ikram ederken çektiği görüntülerini paylaşan Akçıl, "Işıklar altındayız diye sanma ki geleneksiz göreneksiziz. Anlı şanlı bir isteme oldu. İlk seferinde çok konuşulmuştu, bu sefer söz sırası aşkta. Bırakın o konuşsun. Yakında" notunu yazmıştı.

        7

        Burcu Kıratlı da nişan fotoğrafını "Bu yola daha emin adımlarla ailelerimizle ilk adımı (2.kez) attık Aile her şeydir. Aile güçtür ve sevgidir" notuyla paylaşmıştı.

        8

        'YÜRÜTEMEDİK'

        2019'da Beykoz Adliyesi Aile Mahkemesi’nde görülen dava yaklaşık 10 dakika sürmüştü. Boşanma davası sonrası yine mahkemeden ayrı ayrı çıkan ikiliden Sinan Akçıl, “Büyük aşk bitti mi?” Sorusu üzerine, “Bu sevgililik gibi değil. Bir evlilik bitiyor. Çok üzgünüz. Hayırlısı olsun, yürütemedik” demişti.

        9

        'İLK KEZ TEK EŞLİYİM'

        Sinan Akçıl geçtiğimiz aylarda konuk olduğu programdaki açıklamalarıyla uzun süre konuşulmuştu.

        Çapkın birisi olduğunu itiraf eden Akçıl, "Biz de genetik olabilir. Son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. İlk kez tek eşliyim diyebilirim. Ondan önce değildim. Napayım yani." demişti.

        10

        Burcu Kıratlı ile ilişkisine de değinen Akçıl, "Şu anda Burcu ile beraberiz. Evlendik ve boşandık. Şimdi devam ediyoruz. Bizimki inatlaşmaydı. Önce bir ‘oh be’ diyorsunuz sonra tahmin ettiğim gibi olmadı. Sonra tekrar denemek istedik.” şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ