Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler... Önce vurup sonra ateşe verdiler!

        Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşayan ve aralarında alacak-verecek meselesi bulunduğu iddia edilen Soner T. ve Ö.T. ile N.A. bir araca binerek, Yomra İlçesi Gülyurdu Mahallesinde geldi.

        Enis Yıldırım'ın haberine göre, burada araç içinde tartıştığı iddia edilen şahıslardan biri Soner T.’yi silahla vurdu. Soner T.’nin silahla vurulması sonrasında içerisinde bulunduğu araç ateşe verildi. Soner T.’nin vurulduğu sırada şahıslardan biri kaçarak durumu jandarma ekiplerine haber verdi.

        SORGUDA BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

        Yomra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kısa sürede Ö.T. ve N.A. adlı iki arkadaş gözaltına alındı. Gözaltına alınan iki şüphelinin cinayeti birbiri üzerine attığı iddia edildi.

        Jandarma olayla ilgili soruşturmayı derinleştirirken, vurulduktan sonra yakılarak öldürülen Soner T.’nin cesedi Adli Tıp Kurumu Trabzon Gurup Başkanlığı’na getirildi. Şüphelilerin sorgusu tamamlandıktan sonra bugün adliyeye çıkarılacağı belirtildi.

        Öte yandan Soner Taşkın’ın Trabzon'un Ortahisar ilçesi Değirmendere Mahallesi Çarşıiçi Sokak'ta 20 Kasım 2018 tarihinde kendisine ait aracın içinde öldürülen Bekar Taşkın'ın (46) kardeşi olduğu ve ağabeyinin öldürüldüğü dava dosyasında tanık olarak yer aldığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ