Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SON DAKİKA: Tokat'ta korkutan deprem! 21 Nisan 2024 bugün AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi ile deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde?
        1

        Son depremler listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin çalışmalarıyla belli oluyor. Coğrafi konumu sebebiyle gün içerisinde birçok deprem meydana gelen Türkiye'de son olarak Tokat'ın Turhal ilçesi sallandı. İşte, 21 Nisan Pazar son dakika depremler listesi...

        2

        TOKAT'TA BİR DEPREM DAHA!

        AFAD tarafından paylaşılan verilere göre; bugün saat 15.03'te Tokat'ın Turhal ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 12.38 KM olarak kaydedildi.

        3

        EGE DENİZİ AÇIKLARINDA DEPREM!

        AFAD tarafından paylaşılan bilgiye göre; saat 08:41'de Aydın'ın Söke ilçesine 32.66 km uzaklıkta Ege Denizi açıklarında 1.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 7.03 km derinliğinde kaydedildi.

        4

        KAHRAMANMARAŞ 3.1 İLE SALLANDI!

        Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre; bugün saat 07:43'te Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.99 km olarak ölçüldü.

        5

        AFAD VE KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

        Türkiye genelinde meydana gelen depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin hassas ölçümleriyle belirleniyor. Ülkemizde gerçekleşen depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anbean yayınlanıyor.

        AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

        KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ