Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri - Ve Arda Güler için ilk resmi teklif geldi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin ünü Avrupa'ya dayanan genç yıldızı Arda Güler için resmi teklifler gelmeye başladı.

        2

        Alman devi Borussia Dortmund ilk hamleyi yaptı.

        3

        Bundesliga'da şampiyonluğu son maçta kaçırıp Bayern Münih'e kaptıran Dortmund, genç oyuncu için 22 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 paylık ilk teklifini Fenerbahçe'ye sundu.

        4

        Dortmund'un Almanya'da yılın futbolcusu seçilen İngiliz oyuncu Bellingham'ı Real Madrid'e 100 milyon Euro'nun üzerinde bir rakama satma planı içinde olması ve bu yüzden Arda'yı istemesi nedeniyle Fenerbahçe 22 milyon Euro'yu düşük buluyor.

        5

        Bu sezon kulüp bazında tüm kulvarlarda 33 maça çıkan Arda, 6 gol ve 5 asiste imza attı.

        6

        Öte yandan İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Ada ekiplerinden Newcastle United'ın Arda Güler'e talip olmasının ardından Arsenal, genç yıldız için girişimlerini hızlandırdı.

        7

        Yapılan haberde Arda Güler'den övgüyle bahsedilerek, şu ifadeler kullanıldı:

        8

        "Arsenal, Newcastle'ın ilgisi üzerine Fenerbahçe'nin harika çocuğu Arda Güler'in temsilcileriyle temasa geçti. Arda Güler'e şimdiden Fenerbahçe'nin 10 numaralı forması emanet edildi. Arda, dünya futbolunun en umut verici yeteneklerinden biri olarak kabul ediliyor."

        9
        Haberi Hazırlayan: İnanç Ergülen

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ