Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA! Galatasaray'a Falcao müjdesi! Monaco resmen açıkladı - İtalya'dan da bomba bir iddia var - GS transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Radamel Falcao ile her konuda anlaşmaya varan ve bu transfer için geri sayıma geçen Galatasaray'a bir müjdeli haber daha geldi.

        2

        Monaco, Sevilla'nın yıldız golcüsü Wissam Ben Yedder'i renklerine bağladı. Fransız ekibi, 29 yaşındaki oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

        3

        FALCAO YOLU AÇILDI

        Ben Yedder'in gelişiyle birlikte Falcao'nun Galatasaray'a transfer süreci de tamamlanacak. Gelen haberler, Monaco'nun Falcao transferine izin vermesi için önce bir golcü takviyesi yapmayı beklediği şeklindeydi.

        4

        Galatasaray'ın ödeyeceği bonservis konusunda da detaylar netleşiyor. Bu transferi bonservis bedeli ödemeden halletmeye çalışan sarı-kırmızılıların Monaco'nun inadını kıramadığı kaydedildi.

        5

        Ancak ödenecek rakam konusunda indirim noktasında pazarlıkların olumlu ilerlediği ve 2-3 milyon Euro'luk bir bonservisle bu transferin bitireleceği kaydedildi.

        6

        İSTANBUL'A GELECEK

        Falcao'nun şu anda ABD olan ailesinin Fransa'ya dönmesini beklediği ve bugün ya da yarın günü İstanbul'da olacağı bildirildi. Yıldız ismin, cuma günü Süper Lig'in ilk haftasında Denizli ile deplasmanda oynanacak maçı tribünde izleyebileceği öğrenildi.

        7

        Ayrıca ESPN’in Güney Amerika edisyonu, uzun süredir yolu gözlenen Radamel Falcao’nun Galatasaray’a transferinin tamamlandığını duyurdu.

        8

        N'ZONZİ BİTTİ!

        Öte yandan Fernando Reges’i Sevilla’ya satan sarı-kırmızılılar 6 numara transferinde mutlu sona ulaştı! Bu pozisyon için Elneny, Schneiderlin ve Bakayoko için görüşmelerde bulunuldu ancak bu oyuncularla henüz imza aşamasına gelinemedi.

        9

        Arayışlarını sürdüren Galatasaray’da, Steven Nzonzi ismi ön plana çıkarken flaş gelişme yaşandı!

        10

        Şampiyonlar Ligi kozunu kullanarak bu transferde harekete geçen Galatasaray, 30 yaşındaki Fransız yıldızın bonservisini elinde bulunduran Roma ile kiralık olarak anlaşma sağladı.

        11

        Nzonzi, Blackburn, Stoke City, Sevilla ve Roma takımlarında oynadı. Roma’nın geçen sezon 26,6 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Fransız orta saha oyuncusunun 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        12

        KOSTAS'A TALİP VAR

        Galatasaray’ın Marsilya’dan iki yıllığına kiraladığı ve yeni sezon kadrosunda düşünmediği Kostas Mitroglou’na İtalya Serie A ekibi Lecce’nin talip olduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılı yönetim Fatih Terim’in düşünmediği Mitroglou’nun bir an önce gitmesini bekliyor.

        13

        SON GÖZDE JOAO MARİO

        Portekizli Gazeteci Claudio Garcia, Sarı-Kırmızılılar’ın, Inter’in 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Joao Mario ile anlaşmaya vardığını ileri sürdü.

        14

        Garcia, “Inter’den Joao Mario, Galatasaray ile anlaştı. Portekizli orta sahanın Türkiye’ye transfer olma ihtimali var” ifadelerini kullandı.

        15

        MUSTAFİ İDDİASI

        İngiliz ekibi Arsenal, Shkodran Mustafi’yi kiralık olarak göndermeyi planlıyor. The Sun’a göre; Galatasaray ve Fenerbahçe, Alman stoperin transferiyle yakından ilgileniyor.