Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray Falcao haberi: Falcao transferi bitti! Geri sayıma geçildi! Emre Mor'da imza kaldı - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray uzun süredir peşinde olduğu Radamel Falcao transferinde geri sayıma geçti!

        2

        beIN SPORTS'un Fransa edisyonu, Kolombiyalı yıldızın Monaco ile olan sözleşmesini kısa süre içerisinde feshedeceğini duyurdu!

        3

        Haberde Falcao'nun Monaco ile yollarını ayırdıktan sonra Galatasaray'a 3 yıllık imza atacağı belirtildi.

        4

        beIN SPORTS muhabiri Tancredi Palmeri, sarı-kırmızılılar ile Falcao'nun yıllık 5 milyon Euro üzerinden 3 yıllık anlaşma sağladığını belirtti.

        5

        Öte yandan Yahoo Sports'un haberine göre bu transfer üzerine çalışan Jorge Mendes, Galatasaray ile Falcao arasındaki sözleşmeye ilginç bir madde koydurmak istiyor.

        6

        Mendes'in futbola Millonarios'ta başlayan Falcao'nun Kolombiya ekibinden bir t eklif gelmesi durumunda serbest kalma maddesi üzerine çalıştığı belirtildi.

        7

        NAINGGOLAN'DA RAKİP ÇIKTI!

        Galatasaray'ın daha önce prensip anlaşmasına vardığı Radja Nainggolan'da sarı-kırmızılılara rakip çıktı.

        8

        İtalya basınından SKY Italia'nın haberine göre Fiorentina, Belçikalı yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

        9

        Haberde Fiorentina'nın, Nainggolan için Inter'e resmi teklifte bulunduğu belirtildi.

        10

        Satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifi yapan Fiorentina'nın, Inter'in yanıtını beklemeye geçtiği kaydedildi.

        11

        CAGLIARI BAŞKANI YALANLAMIŞTI

        Nainggolan'ın adı daha önce Cagliari'yle de anılmış, İtalyan ekibinin başkanı Tomasso Guilini, "Nainggolan haberlerinin şu an için hayal ürünü olduğunu söylemeliyim" ifadelerini kullanmıştı.

        12

        EMRE MOR'DA İMZA KALDI

        Galatasaray, Emre Mor transferinde de geri sayıma geçti! Sarı-kırmızılılar bu transferde mutlu sona ulaşırken geriye sadece prosedürlerin kaldığı öğrenildi.

        13

        Dün Emre Mor'un menajerlik şirketinin CEO'su, Celta Vigo ve sarı-kırmızılılar arasında anlaşma sağlandığını duyururken Emre bu açıklama üzerine "Bu kim" ifadeleriyle bir paylaşım yapmıştı.

        14

        Menajerlik şirketinin CEO'su Alonso ise "Emre, benim kim olduğumu öğreneceksin. Celta ile Galatasaray arasındaki anlaşmayı ben yürüttüm. Geriye sadece senin Galatasaray'la anlaşman kaldı" diyerek milli futbolcuya yanıt vermişti.

        15

        İkili arasında geçen bu diyalog kafaları karıştırırken Galatasaray cephesinde transfere dair herhangi bir sorun olmadığı belirtildi.

        16

        MITROGLOU'YA 600 BİN EURO

        Galatasaray'a geçen sezonun devre arasında 1,5 yıllığına kiralanan Kostas Mitroglou'ya eski kulübü Olympiakos talip oldu.

        17

        Geçen sezon sakatlıkların da etkisiyle beklentileri karşılayamayan ve 1 gol atabilen Yunan golcü, Avusturya kampında da Fatih Terim'in gözüne girmeyi başaramadı.

        18

        Terim, Augsburg karşısında Erencan Yardımcı'yı ilk 11'de başlatırken Yunan golcüye ikinci yarıda forma şansı vermiş; Bordeaux maçında ise oyuna dahi almamıştı.

        19

        İmparatorun yeni sezon planları arasında yer almayan Mitroglou'nun sözleşmesinin maliyetsiz biçimde feshedilmesinin planları yapılırken Olympiakos'tan teklif geldi.

        20

        Yunan ekibinin Mitroglou'nun 2,6 milyon Euro'luk maaşının 1 milyon Euro'sunu karşılamayı teklif ettiği, sarı-kırmızılıların ise "600 bin Euro'sunu da biz verelim" teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ