Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray son dakika transfer açıklaması! Galatasaray Jimmy Durmaz ve Şener Özbayraklı'yı açıkladı - Galatasaray Haberleri

        Transferdeki sessizliğini üst üste açıkladığı üç transferle birden bozan Galatasaray, iki yıldızı daha resmen duyurdu. Geçen günlerde Ryan Babel, Adem Büyük ve Valentine Ozornwafor'u kadrosuna katan sarı-kırmızılılar bu kez bonservisleri ellerinde olan Jimmy Durmaz ve Şener Özbayraklı'yı renklerine bağladığını KAP'a bildirdi.

        Son olarak Toulouse'da forma giyen Jimmy Durmaz ile 3 yıllık anlaşma sağladığını KAP'a duyuran Galatasaray'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

        "2019-2020 sezonu için net 6.000.000 TL sabit transfer ücreti

        2020-2021 sezonu için net 7.000.000 sabit transfer ücreti

        2021-2022 sezonu için net 8.000.000 TL sabit transfer ücreti ödenecektir."

        REKLAM

        JIMMY DURMAZ:FATİH TERİM, TÜRKİYE'NİN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRÜ

        Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan Jimmy Durmaz, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takıma katıldığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Durmaz, "Formayı ilk giydiğim anda çok gururlandım. Taraftarlarımıza sahada sonuna kadar mücadele edeceğimi ve önümüzdeki sene tekrar şampiyon olmak için elimden geleni yapacağımı söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında da konuşan Jimmy Durmaz, "Fatih hoca ile daha önce birkaç kez konuşma fırsatımız oldu. Onu seviyorum, o çok büyük bir teknik direktör. Türkiye’nin en büyük teknik direktörü. Böyle bir teknik direktöre sahip olmak ve beraber başarılar yakalamak benim için büyük bir onur olacak. Taraftarlarla dolu Türk Telekom Stadyumu’nda oynamak inanılmaz olacak. Önümüzdeki sezonu iple çekiyorum, tekrar şampiyon olacağız. En büyük Cimbombom!” dedi.

        ŞENER İLE İKİ YIL

        Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı'yı ise 2 sezonluğuna kadrosuna katan Galatasaray, tecrübeli futbolcuya ilk yıl için 6 milyon TL, ikinci yıl için ise 7 milyon TL sabit maaş ödeyecek.

        HABERTÜRK, 26 MART'TADUYURMUŞTU!

        Habertürk'ten Ahmet Selim Kul, Şener Özbayraklı'nın Galatasaray'a transferini 26 Mart 2019 tarihinde duyurmuştu!

        ŞENER: ÇOK BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM

        Galatasaray ile 2 sezon için anlaşmaya varan Şener Özbayraklı, sarı-kırmızılı kulübe geldiği için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

        Dört sezon formasını giydiği Fenerbahçe ile kontratının sona ermesinin ardından sarı-kırmızılı kulübe imza atan 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, "Çok büyük bir camiaya geldim. İnanılmaz heyecanlıyım. Bana gösterilen ilgiden çok memnunum. Bunun karşılığını vermek için de sabırsızlanıyorum. İnşallah buradaki başarılarda benim de katkım olur. Bu başarıların parçası olurum." şeklinde görüş belirtti.

        A Milli Futbol Takımı'nda da beraber çalıştığı teknik direktör Fatih Terim'in Galatasaray'ı tercih etmesinde önemli rol oynadığını aktaran Şener, "Fatih hocamın beni tercih etmesi benim için gurur verici bir şey. Elimden gelenin fazlasını yapmak ve Fatih hocamızı mahcup etmemek istiyorum." ifadelerini kullandı.

        Kariyerinde birçok derbide oynadığını hatırlatan Şener Özbayraklı, "Bunun heyecanını bilen bir insanım. Desteğin ne olduğunu, Türkiye'de taraftarın ne ifade ettiğini biliyorum. Onlar bize destek verdikçe ben de elimden geleni yapacağım. Onları mahcup etmemek için mücadelemi her seferinde üst seviyeye çıkaracağım. İnşallah taraftarların da desteğiyle başarılar elde ederiz ve ben de uzun yıllar bu takıma hizmet ederim." diye konuştu.

        Kariyerinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup maçı oynamadığını ifade eden Şener, "Bunu ilk kez Galatasaray'da tadacağım. Bunun bilincinde olacağım. Bunun için kendimi motive edeceğim ve çalışacağım. Üst seviye maçlar olacak. En iyi şekilde hazırlanıp büyük maçlarda en iyi performansımı sergilemek istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ