Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Galatasaray transferde gaza bastı! Banega'nın alternatifi de belli! - Galatasaray Haberleri
        1

        Hedefini Şampiyonlar Ligi'nde başarı olarak belirleyen ve Devler Ligi'nde güçlü bir kadroyla mücadele etmek isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarını yoğun bir mesai ile sürdürüyor.

        2

        Fatih Terim'in çok istediği Arjantinli orta saha Ever Banega transferinde Sevilla ile müzakerelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, tecrübeli yıldızın alternatifini de belirledi.

        3

        İngiltere basınında çıkan haberlere göre Galatasaray, Ever Banega transferinin yatması durumunda Manchester City'de fazla forma şansı bulamayan Fabian Delph için girişimlerde bulunacak!

        4

        Geçen sezon İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamayan tecrübeli oyuncunun bu sezon daha fazla oynayabileceği bir takıma gitme fikrine sıcak baktığı da belirtildi.

        5

        Manchester City’de 20 maçta görev alan ve 1 asist yapan İngiliz defansif oyuncu, tekniği, güçlü fiziği ve kazanma hırsı ile ön plana çıkıyor.

        6

        İngiliz basını daha önce Sevilla’dan Ever Banega’yı satın almak için girişimlerde bulunan Galatasaray’ın, olumsuz yanıt alması nedeniyle Delph’le ilgilenmeye başladığını vurguladı.

        7

        Teknik direktör Fatih Terim'in bu oyuncunun uluslararası tecrübesinin yüksek olmasının, Şampiyonlar Ligi’nde takıma katkısını artıracağına inandığı kaydedildi.

        8

        Oyunun iki yönünü de oynama yeteneği olan İngiliz oyuncu, savunmadaki agresifliğiyle de hatlar arasındaki bağlantının önemli bir aktörü olarak ön plana çıkıyor.

        9

        SÜRPRİZ ADAY: WAMANGITUKA!

        Fransa'da yayın yapan Le Parisien, Galatasaray’ın Paris FC’de forma giyen genç golcü Silas Wamangituka’yı transfer etmek için sıraya giren kulüplerden olduğunu iddia etti.

        10

        Fransız medyası, Belçika kulübü Brugge’ün radarında olan Kongolu genç oyuncuyla son dönemde Liverpool, Benfica ve Galatasaray’ın da ilgilenmeye başladığını duyurdu.

        11

        Pazartesi günü Paris FC ile yeni sezon çalışmalarına başlayacak olan oyuncunun kulüpte uzun süre kalamayacağını belirten Le Parisien şu değerlendirmeyi yaptı:

        12

        “Geçen sezon takımın en golcü iki oyuncusundan biri olan Silas Wamangituka’nın bu sezon takıma katkı sağlamaya devam etmesi zor. Çünkü onu isteyen birçok kulüp var”

        13

        Genç oyuncunun piyasa değeri ise 3 milyon Euro olarak gösterildi. 19 yaşındaki Kongolu oyuncu geçen sezon Fransa 2. Ligi’nde 11 gol ve 2 asistle oynadı.

        14

        "EN İYİ TEKLİF GALATASARAY'DAN"

        Alman basını Hertha Berlin’de geçen sezon kiralık forma giyen Marko Grujic’te en iyi teklifi veren takımın Galatasaray olduğunu iddia etti.

        15

        Liverpool’a dönmesi halinde forma şansı bulması zor olan oyuncunun, Sarı-Kırmızılı takıma gitmesinin güçlü ihtimal olduğu belirtildi.

        16

        HOLTBY KOMŞU YOLCUSU

        Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de talip olduğu Lewis Holtby için şu anda en ciddi alıcının PAOK Selanik olduğu belirtildi.

        17

        Cardiff City’nin de bir ara gündemine giren oyuncu için Yunan ekibinin resmen teklifte bulunan tek kulüp olduğu belirtildi.

        18

        "GALATASARAY, HAGI'YE TALİP!"

        Romanya Futbol Federasyonu'nun eski başkanlarından Dumitru Dragomir, ülkesinde yayın yapan Digi Sport adlı televizyon kanalında katıldığı bir programda Galatasaray'ın, Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'yi istediğini öne sürdü.

        19

        Dragomir, “Bana göre Ianis Hagi'nin değeri 15 milyon Euro'nun da üzerinde. Hangi takım olduğunu bilmiyorum ama Türklerin oyuncu için 8 milyon euroluk bir teklif yaptığını duydum. Bu takım bence Galatasaray'dır” dedi.

        20

        Kariyerine Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin sahibi olduğu Viitorul'da başlayan Hagi, 2016 yılında 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Fiorentina'ya transfer olmuştu.

        21

        2018'de fazla forma şansı bulamadığı için eski kulübüne dönen 20 yaşındaki futbolcu geçen sezon Viitorul formasıyla 39 maçta 14 gol 8 asistle oynadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ