Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler: 7 aylık hamile olan Sedanur Güven'i öldürdü! Savunması "Pes" dedirtti!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahallesi Kümeevler mevkiinde at arabası ile getirdikleri odunların indirilmesi sırasında, 2 aile arasında tartışma çıktı.

        EVDEN TÜFEĞİNİ ALIP ATEŞ AÇTI

        DHA'da yer alan habere ve iddiaya göre; S.C., Şahin Demirdöven'e tokat attı. Demirdöven de evinden aldığı pompalı tüfekle S.C.'ye ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar ile vurulan S.C. omzundan yaralandı.

        GENÇ ANNE BOYNUNDAN VURULDU

        Diğer saçmalar da gürültüyü duyunca evinin önüne çıkan 1 çocuk annesi, 7 aylık hamile Sedanur Güven'in (22) boynuna isabet etti. Kanlar içinde kalan Güven, çevredekilerce Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı; şüpheli de kaçtı.

        .png
        .png

        BEBEĞİ OPERASYONLA ALINDI

        Hamile kadın hastanede hayatını kaybetti ancak karnındaki kız bebek operasyonla alındı. Özel bir hastaneye sevk edilen bebek, kuvöze konuldu. Yaralanan S.C.'nin de durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Sedanur Güven'in cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        "KADININ VURULDUĞUNDAN HABERİM YOK"

        Kaçan Şahin Demirdöven ise Saray ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Demirdöven, ilk ifadesinde; odun taşıma nedeniyle tartışma çıktığını, bu sırada S.C.'nin kendisine tokat attığını belirterek, "Ben de kızdım. Gittim, evden tüfeği aldım ve ateş ettim, korkup kaçtım. Benim kadının vurulduğundan bile haberim yok" dedi.

        TOPRAĞA VERİLDİ

        Sedanur Güven'in cenazesi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Çerkezköy'e getirildi. Güven için dün öğle vakti Fatih Camii'nde cenaze düzenlendi. Cenazeye Güven'in ailesi ile yakınları katıldı.

        Namazın ardından cenaze, Türbedere Mezarlığı'nda toprağa verildi. Öte yandan şüpheli Demirdöven, emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Demirdöven, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikte tutuklandı.

        BEBEĞE ANNESİNİN ADI VERİLDİ

        Silahlı kavgada hayatını kaybeden Sedanur Güven'in karnından operasyonla alınan kız bebeğin tedavisi ise kuvözde sürüyor. Bebeğe ölen annesi Sedanur'un adını veren aile, bebeğin annesinin adını yaşatması için ismini verdiklerini söyledi.

        ÇOCUKLARI KORUMAYA ALINACAK

        Çerkezköy Kaymakamlığı, ölen Sedanur Güven'in 2 çocuğu ile eşi Can Güven'in önceki evliliğinden olan 2 çocuğunun koruma tedbirlerine ilişkin çalışma başlatıldığını açıkladı. Açıklamada, "30 Ekim 2023 saat 18.30 sıralarında, ilçemiz Bağlık Mahallesi'nde meydana gelen ve Sedanur Güven isimli vatandaşımızın ölümü ile sonuçlanan olayın faili yakalanmış, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.

        Merhumenin 2021 doğumlu çocuğu, olaydan sonra sezaryenle dünyaya gelen bebeği ve eşinin önceki evliliğinden olan iki çocuğu ile ilgili, 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında, alınacak tedbirlere ilişkin çalışma başlatılmış, ayrıca Sosyal Ekonomik Destek tedbirlerinin uygulanmasına karar verilmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz" denildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ