Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika haberi! Galatasaray'dan iki isim daha! Galatasaray transfer gelişmeleri - Galatasaray Haberleri
        1

        VARSA YOKSA BANEGA

        Kaynak yaratabilmek için oyuncu satmak zorunda olan Galatasaray'da Diagne'nin takımda kalıp kalmayacağı merak konusu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 4 yıl daha kontratı bulunduğunun altını çizen ve ayrılmak gibi bir niyeti olmadığını belirten Senegalli oyuncunun Suudi Arabistan'a transfer olma ihtimali gündemdeki yerini koruyor.

        2

        Transfer listesinin ilk sırasında olan Ever Banega içinse bekleyiş sürüyor. Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Endülüs ekibiyle 1 yıl kontratı kalan Arjantinli yıldızdan yüksek bir bonservis bedeli elde edebilmek adına, göndermek gibi bir niyetleri olmadığı yönünde açıklamalar yapsa da sarı kırmızılı ekip bu transferi Avusturya kampına kadar gerçekleştirmek için yoğun mesai harcıyor.

        3

        BOMBA İDDİA ARDA VE TOPAL

        Akşam'ın haberine göre; Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe’den ayrılan Mehmet Topal ile Başakşehir de kiralık olarak forma giyen Arda Turan’ı gündemine aldı.

        4

        Fatih Terim’in de onayını alan yöneticiler, bu iki yıldız oyuncuyu kadrosuna katarak yerli kontenjanını sağlama almayı planlıyor. İki yıldız dışında Galatasaray’ın yerli oyuncu listesinde Yusuf Erdoğan, Emre Mor ve Bursaspor’un genç file bekçisi Okan Kocuk da bulunuyor.

        5

        FERNANDO YERİNE MEHMET TOPAL

        Brezilyalı orta saha Fernando İspanyol kulübü Sevilla ile her konuda anlaştı. Brezilya oyuncu takımdan ayrılırsa yerine Mehmet Topal transferi gündemde.

        6

        Topal da Galatasaray’a gelmeye sıcak bakıyor. Cim-Bom, o bölgeye bonservis ödemeden transfer yapmak istiyor. 33 yaşındaki orta saha oyuncunun transferi TL üzerinden 1+1 yıllık düşünülüyor.

        7

        Eğer ilk sezon belli karşılaşma sayısının üzerine çıkarsa ikinci yıl sözleşmesi otomatik uzayacak. Beşiktaş, Mehmet Topal ile yakından ilgilenen diğer bir kulüp. Galatasaray bu transferde bir adım önde olan taraf. Görüşmeler olumlu şekilde devam ediyor.

        8

        BUZLAR ERİDİ

        Mayıs ayının sonunda Arda Turan, G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim ile bir görüşme yaptı. Telefonla yapılan bu görüşme sonrası ikili arasındaki uzun süredir devam eden dargınlık son buldu.

        9

        Görüşme sonrası Terim, Arda’nın transferine sıcak bakmaya başladı. Yönetim ise bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Eğer Galatasaray’dan teklif gelirse oturur konuşuruz. Bizim kiralık oyuncumuz. Ama Galatasaray onun camiası, böyle bir isteği olursa saygı duyarız” ifadelerini kullanmıştı. Önümüzdeki hafta içinde bu transferin netlik kazanması bekleniyor.

        10

        GUSTAVO ISRARI

        Brezilya basınındaki haberlere göre; Galatasaray yönetimi Gustavo Cuellar’ın transferi için Flamengo’ya 6 milyon euro önerdi fakat bu teklif düşük bulundu.

        11

        Sarı-Kırmızılılar’ın bu kez teklifi 8 milyon euroya çıkaracağı belirtildi. 26 yaşındaki yıldız oyuncu da kariyerine mutlaka Avrupa’da devam etmek istiyor.

        12

        GALATASARAY'I İSTİYOR

        Emre Mor, sarı-kırmızılı formayı giymeyi çok istiyor. Celta Vigo’nun yeni sezon planlamasında yer almayan genç futbolcunun kiralık olarak kadroya katılması bekleniyor. Genç kabiliyet de Fatih Terim’le çalışarak yeniden çıkış yakalamayı hedefliyor.

        13

        ONYEKURU

        Galatasaray’ın geçen sezonki şampiyonluğunda önemli rol oynayan Henry Onyekuru yeniden Florya’nın yolunu tutuyor. Everton kulübü, Nijeryalı futbolcunun bonservisi için beklediği yüksek teklifleri alamayınca yelkenleri suya indirdi.

        14

        İngilizler en uygun seçeneği, bir yıl daha Onyekuru’nun Galatasaray’da oynaması olarak gördü ve sarı-kırmızılıların kiralık teklifine müspet cevap verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ