Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haber: O anlar kamerada! Yolunu kesip demir çubukla dövdü! Kuzen kâbusu | Son dakika haberleri

        Hatay'da olay, Kumlu ilçesi Gökçeoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. 25 yıl İstanbul’da yaşadıktan sonra memleketi Hatay’a dönüp kuyumculuk yapmaya başlayan Ahmet Rüşvenli’nin aracının yolu, trafikte kuzenleri tarafından traktörle kesildi.

        DEMİR ÇUBUKLARLA SALDIRDILAR

        DHA ve İHA'daki habere göre traktörden inen kuzenleri, husumete neden olan arazi anlaşmazlığı nedeniyle Rüşvenli'ye demir çubuklarla saldırdı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

        REKLAM

        AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

        İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Rüşvenli, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırıda dişleri kırılan ve vücudunda yaralan olan Rüşvenli, kuzenlerinden şikayetçi oldu.

        OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

        Saldırı anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Anaokulunun sahibi kadın müdürü vurdu!

        İstanbul Sarıyer'deki özel anaokulunda çıkan tartışmada, okulun sahibi olan 59 yaşındaki C.O., okulun kadın müdürü 36 yaşındaki G.K.'yi silahla vurdu. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken okul sahibi olayda kullandığı silahla birlikte gözaltına alındı (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ