Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Süper Lig'de yabancı kuralı değişecek mi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! - Günün Futbol Haberleri - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de altıncı hafta geride kalırken yabancı oyuncu kuralı tartışmaları gündemden düşmüyor. Kulüplerin teknik direktörleri 8+3 kuralı nedeniyle 11 oluşturma ve oyuncu değişikliği yapma konusunda duydukları sıkıntıyı dile getirirken yabancı oyuncu kuralının değiştirileceği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. TFF'nin gündeminde ise böyle bir maddenin bulunmadığı ortaya çıktı.

        Habertürk TV'ye açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, ''Yabancı kuralı bu sezon 8 artı 3 şeklinde devam edecek. Kulüplerin bir talebi olmadı. Zaten biz de değiştirmeyi düşünmüyoruz'' ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Mevcut kuralda takımlar ilk 11'de 3 yerli futbolcu oynatmak zorunda. Sezon sonuna kadar bu şekilde devam edecek.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ