Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Resmen açıklandı! Halil İbrahim Dervişoğlu, Galatasaray'da - Son dakika transfer haberler - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü, İngiltere Championship ekiplerinden Brentford'un formasını giyen 21 yaşındaki Ümit Milli Takım oyuncusu Halil Dervişoğlu'nun transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

        Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu'nun kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Brentford FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

        İSTANBUL'A GELDİ

        Galatasaray'ın kiralık olarak anlaşmaya vardığı 21 yaşındaki futbolcu Halil Dervişoğlu İstanbul'a geldi.

        Galatasaray'ın transferi konusunda görüşmelere başladığını KAP'a bildirdiği Halil Dervişoğlu, İstanbul'a geldi. İngiltere Championship ekiplerinden Brentford'da forma giyen milli futbolcuyu taşıyan uçak, İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Sezonun ikinci yarısında Galatasaray formasını terletecek 21 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak.

        Ümit Milli Takım'da da forma giyen Halil Dervişoğlu, bu sezon Brentford ve Twente'de toplam 12 resmi maçta görev alıp; 1 gol attı, 1 de asist yapma başarısı gösterdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ