Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA HABERİ: Hatay'da inanılmaz görüntü! Aracıyla hortuma kapıldı ve...
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İskenderun'a bağlı Akarca Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, dün saat 14.00 sıralarında başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle Sarıseki Mahallesi'ne sıçradı.

        DHA'nın haberine göre, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi'ni de çevreleyen yangında, bölgedeki bir filtre fabrikası tahliye edildi.

        HORTUM ORTAYA ÇIKTI

        Yangınla birlikte şiddetli rüzgarın fabrika önünde oluşturduğu hortum, iş kadını Selma Yılmaz'ın içinde bulunduğu aracı yukarı çekti.

        Aracın yere tekrar çakılmasıyla Yılmaz'ın belinde kırık meydana geldi. Yılmaz, çağrılan ambulansla Adana'da özel bir hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

        REKLAM
         Beklenen yağışlar geliyor!
        Beklenen yağışlar geliyor! Haberi Görüntüle

        TEKİRDAĞ'DA DA BENZER GÖRÜNTÜLER

        Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde de aniden başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

        AA'nın haberine göre, bu arada Mürefte Mahallesi açıklarında da denizde kısa süreli hortum meydana geldi. Hortum, herhangi bir zarara neden olmadan etkisini kısa sürede yitirdi.

        İlçenin farklı noktalarından görülen hortumu izleyen bazı vatandaşlar, bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.

        Müretfe Mahalle Muhtarı Rahmiye Kural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hortumun denizde meydana geldiğini ve kıyıya yaklaşmadığını ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ