Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde maske ikazında bulunan hemşireyi feci şekilde darbetti! - Güncel Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Sağlık çalışanlarına yönelik saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Son olay İstanbul Küçükçekmece'deki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi.

        Dehşet anlarında bir hasta yakını Yaşar Emre Emir adlı erkek hemşireyi korkunç bir şekilde darbetti.

        GÖRME KAYBI YAŞIYOR

        Olayda herhangi bir tartışmanın dahi yaşanmadığı ve zanlının hemşireyi arkasından giderek feci şekilde darbettiği kaydedildi. Saldırıda erkek hemşirenin dişlerinin kırıldığı, dudağının patladığı ve ameliyatlı gözünde de görme kaybı yaşandığı ifade edildi.

        YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI

        Yaşadığı dehşeti Habertürk'e anlatan Yaşar Emre Emir, "Kişi maskesiz dolaştığı için uyarıda bulundum. Arkamdan gelip bana saldırdı. Bilincimi kaybettim. O sırada bile bana saldırmaya devam ediyormuş. Gözümden ameliyatlıydım ve şu an görme kaybı yaşıyorum. Saldırganın çok sayıda suç kaydı varmış. Savcı, saldırganı nitelikli suçları olduğu için kasten yaralamadan tutuklama talebiyle savcılığa sevk etti." dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ