Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika transfer haberleri: Galatasaray transferde gaza basıyor! - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'de üç yılın aranın ardından şampiyonluğa ulaşan Galatasaray transferde de gaza bastı. Sarı-kırmızılıların adı transferde birçok oyuncuyla anılıyor.

        2

        AFRİKA'DAN GIFT ORBAN İDDİASI

        Galatasaray'ın adı, KAA Gent formasıyla Avrupa'yı sallayan Gift Orban'la anılıyor.

        3

        Belçika'ya yaklaşık 6 ay önce transfer olan Nijeryalı golcü 20 maçta attığı 20 golle Avrupa'nın devlerine peşine takmış durumda.

        7

        Yine çıkan habere göre Genk, Jonathan David'in satışındaki 27 milyon Euro + 5 milyon Euro bonusluk rekor bedeli, Orban satışı ile geçmek istiyor.

        8

        Diğer yandan haberde Genk'in başkanı Ivan De Witte ve menajeri Michel Louwagie'nin kulübü satmak istediği, Orban'ın satışından gelecek para ile daha kolay alıcı bulabileceği belirtildi.

        9

        ORTA SAHAYA 20'LİK PARAGUAYLI!

        Galatasaray'ın adının geçtiği diğer bir isim ise Paraguay ekibi Libertad'da forma giyen Diego Gomez...

        10

        Güney Amerika'da yayın yapan Loucura Grande'nin haberine göre Galatasaray, Paraguay'ın en değerli oyuncularından biri olarak gösterilen 20 yaşındaki futbolcu için harekete geçmiş durumda.

        11

        Brezilya'da yayın yapan BolaVip ise Diego Gomez'le ilgilenen tek kulübün Galatasaray olmadığını, Brezilya ekipleri Atletico Mineiro ve Palmeiras'ın da devrede olduğunu duyurdu.

        12

        Libertad formasıyla 20 maça çıkan ve dört gol ile dört asist yapan Gomez'in bonservis değerinin 2 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.

        13

        FIRMINO'DA RAKİP ÇIKTI

        Liverpool ile sözleşmesi sona eren Roberto Firmino'nun yeni durağı Real Madrid olabilir.

        14

        Fabrizio Romano'nun haberine göre, Real Madrid'in forvet hattına yeni bir takviye yapmayı planladığı aktarıldı.

        15

        İspanyol devinin, bu doğrultuda kısa listesindeki isimlerden birinin de Roberto Firmino olduğu belirtildi. Real Madrid'in, Brezilyalı yıldızın yakın çevresiyle temaslara başladığı öne sürüldü.