Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Karşıyaka'dan hakem tepkisi - Basketbol Haberleri

        Şubenin yazılı açıklamasında, hakem hatalarının sıklaştığı öne sürülerek, "Üst üste gelen hatalar, dikkatimizi bir hayli çekmekte ve sakatlığa sebebiyet verebilecek sertlikteki fauller bizleri endişelendirmektedir. Maalesef bazı kuralların uygulanışında, standartların takımlara göre değişiklik gösterdiği açıkça görülmektedir" denildi.

        Pınar Karşıyaka'nın son oynadığı Trabzonspor Medical Park maçında ilk periyot sonunda Bracey Wright'a, üçüncü periyot başında ise çaldığı topun ardından Kenan Sipahi'ye yapılan faullerin örnek gösterildiği açıklamada, hakemlerden, adaletli bir yönetim beklendiği vurgulandı.

        Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Karşılaşmalarda sahanın her iki yarısında da standart kararlar verilmesi, adaletli düdüklerin çalınması, her kulüp gibi bizim de en büyük isteğimiz olacaktır. Bu tür adaletli ve takımlara göre değişmeyecek kararlar verilmesinin, Türk basketbolunu daha ileriye taşıyacağı kanaatindeyiz. Hakemlerimizin bundan sonraki maçlarda bu konulara daha duyarlı olup, standart düdükler çalarak herkesin emeğine saygı göstereceğini düşünüyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ