Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol TKBL Galatasaray - Abdullah Gül Üniversitesi maçında erteleme krizi!

        HABERTÜRK SPOR

        Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde ortalık karıştı... Play-Off çeyrek final ikinci maçı öncesinde oyuncularının gıda zehirlenmesini gerekçe gösteren G.Saray’ın maçın ertelenmesine yönelik talebi, maça dakikalar kala onaylandı. Seride 1-0 önde bulunan AGÜ yönetimi duruma isyan etti. Daha sonra açıklama yapan TBF, ertelenen karşılaşmanın bugün saat 19.00’da oynanacağını duyurdu.

        G.Saray’da, ishal ve mide bulantısı şikayetleri bulunan Cansu Köksal, Jelena Dubjlevic ve Ann Wauters’a hastanede serum takıldı. Sarı-Kırmızılı takımda, başta Nevriye Yılmaz, Nuria Martinez olmak üzere diğer oyuncularda da benzer şikayetler görüldü.

        Bunun üzerine federasyona başvuran Cimbom, maçın ertelemesine yönelik talebini iletti. Ancak maç saatine kadar herhangi bir erteleme kararı alınmayınca, takımlar ısınmak için Abdi İpekçi Spor Salonu’nda sahaya çıktı. Mücadelenin başlamasına çok kısa bir süre kala ise erteleme kararı geldi.

        ‘RAPORLU DENİLEN 3 OYUNCU İLK 5’TEYDİ!’

        G.Saraylı oyunculara geçmiş olsun dileğinde bulunan AGÜ yönetimi, konuyla ilgili açıklama yaptı. Maçın başlamasına iki dakika kala alınan erteleme kararının daha önce görülmemiş bir uygulama olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        “Rapor aldıkları söylenen 5 oyuncunun 3’ü maçın esame listesine ilk 5 olarak işaretlenmiştir. Bu durum Galatasaray Kulübü’nün kendi oyuncularının sağlığının iyi olduğuna emin olduklarını gösterir. Alınan bu talihsiz kararın bundan sonra yaşanabilecek başka talihsizliklere örnek teşkil etmemesini umuyoruz.”

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ