Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor transfer haberleri, galatasaray'da adebayor sesleri, fernandao galatasaray'da, emenike'nin bonservis bedeli, beşiktaş'ta hedef younes kaboul, beşiktaş'ın sağ bek adayları, milos krasic'i akhisar istiyor - Trabzonspor Haberleri
        1

        BEŞİKTAŞ'TA KABOUL SESLERİ
        Alexander Milosevic transferini bitirdikten hemen sonra hem sağ bek hem de stoper ve ön libero pozisyonlarında görev yapabilecek yabancı bir futbolcuyu kadrosuna katmak için kolları sıvayan Beşiktaş, Younes Kaboul’u yeniden gündemine aldı. (Milliyet)

        2

        UĞUR DEMİROK İÇİN TEKLİF HAZIR
        G.Saray Yönetimi, Hamza Hamzaoğlu’nun isteği ile Akhisar’da forma giyen Uğur Demirok için teklifte bulundu. İlk etapta sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Uğur için Akhisar’a bedelsiz olarak kiralık bir oyuncu teklif edildi. (HTSPOR)

        3

        TRABZON'DA 'OZAN' GERGİNLİĞİ
        Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Ozan için 8 milyon Euro artı Mustafa Yumlu, Zeki ve Soner’i teklif etmesine tepki gösteren başkan yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, “Bu anlaşma kulübe zarar verir” deyip rest çekti. (HTSPOR)

        4

        KARTAL'DA İLK TERCİH PEREİRA
        Beşiktaş'ta ikinci başkan Ahmet Nur Çebi transferi doğruladı ve “İlk tercihimiz Maxi Pereira ama onu isteyen birçok kulüp var. Bunun dışında Linnes alternatifi de var” dedi. (HTSPOR)

        5

        ASLAN'IN ALTERNATİFİ FERNANDAO
        Bursaspor’da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi ülkesinin kulüplerinden Atletico Paranaense’de bulunan Fernandao'yu, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun özellikle istediği öğrenildi. 27 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonu Bursa’da. (Fanatik)

        6

        ES-ES'TEN ASLAN'A SÜRPRİZ TEKLİF
        Galatasaray'ın geçen yılın devre arasında Eskişehirspor’dan büyük umutlarla transfer ettiği Veysel Sarı’ya eski kulübü talip oldu. Ancak Eskişehir’in herhangi bir kiralama bedeli vermek istemediği ve sadece oyuncuya Galatasaray’daki yarım sezonluk alacağı olan 1 milyon 350 bin lirayı ödemek istediği belirtildi. (Milliyet)

        7

        GALATASARAY'DA HEDEF 'ÖRÜMCEK ADAM'
        Hamza Hamzaoğlu geldikten sonra Cimbom'un ligde adeta uçuşa geçmesi, başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ı coşturdu. Hamzaoğlu’na yıldız sözü veren Albayrak, başkan Yarsuvat’ı da ikna etti ve ‘Örümcek adam” lakaplı Adebayor için düğmeye bastı. (Fotomaç)

        8

        KRASİC'E SÜRPRİZ TEKLİF
        Akhisar Belediyespor, kadroya dışı kalan ve kendisine kulüp bulunması söylenen Milos Krasic için Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. (Star)

        9

        ELMANDER, PTT 1. LİG'E...
        Galatasaray ile iki şampiyonluk yaşayan İsveçli oyuncu Elmander'in, PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'a gelmeye sıcak baktığı ancak kulübü Brondby ile pürüzlerin henüz giderilemediği öğrenildi. (Sabah)

        10

        SİVOK İLE YOLLAR AYRILIYOR
        Beşiktaş'ın 2008 yılında İtalya'nın Udinese takımından transfer ettiği Çek futbolcu, sezonun ikinci yarısı öncesi Beşiktaş'a veda etmeye hazırlanıyor.

        11

        FENERBAHÇE VE GALATASARAY PEŞİNDE
        L'Equipe'de yer alan habere göre Galatasaray ve Fenerbahçe, Lazio ile sözleşmesi 2015 yazında sona erecek olan stoper Michael Ciani'yi kadrolarına katmak istiyor.

        12

        FENERBAHÇE'DEN EMENİKE AÇIKLAMASI
        Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Emenike, kulübümüzün 2017 yılına dek sözleşmeli oyuncusudur. Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminin, bahse konu oyuncumuzla ilgili herhangi bir transfer çalışması bulunmamaktadır" denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ