Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Bir Karadenizli olarak Orduspor'un PTT 1. Lig'den düşmesine çok üzüldüğünü söyledi - Futbol Haberleri

        Çeşitli programlara katılmak üzere Ordu'ya gelen Çolak, Orduspor'un PTT 1. Lig'den düşmesini değerlendirdi.

        Mor-beyazlı ekibin içinde bulunduğu durumu kendisinden ziyade halkın daha iyi bileceğini ifade eden Çolak, "Orduspor şu anda layık olduğu yerde değil. Destek olunması lazım. Bu zor ve kötü gününde sahip çıkılması lazım. Her şeyden daha çok kucaklanması lazım. Orduspor'u düzlüğe çıkartmak için ne gerekiyorsa yapılması lazım" dedi.

        Eski milli futbolcu, Orduspor'da oynayan gençlerin, güzel şeylere imza attığını belirterek, şunları söyledi:

        "En önemlisi küme düşmelerine rağmen maçlara çıkıp var güçleriyle mücadele ediyorlar. Sportmenlik anlamında sahada oluyorlar. Ellerinden bu kadar geliyor ama yapacak bir şey yok. Hepsini yürekten kutluyorum ama kesinlikle Orduspor'un yeri burası değil. Şehrin ileri gelenleri ve yönetenler ve şehirden para kazananların Orduspor'a sahip çıkması gerekiyor. Bir Karadenizli olarak Orduspor'un ligden düşmesine çok üzülüyorum. İnşallah Karadeniz'in incisini gelecek yıllarda daha iyi yerlerde görürüz."

        Tanju Çolak, Orduspor adına geç kalınmadan ilk adımların acil olarak atılması gerektiğini sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ