Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Manchester United, transfer biter bitmez benzer bir miktarla Cimbom’a Fernando Muslera için resmi teklifini sunacak - Galatasaray Haberleri
        1

        Taraflı-tarafsız hemen herkese göre G.Saray’ın şampiyonluğunda başrolü oynayan Fernando Muslera, bu müthiş formuyla Avrupa’nın birçok dev kulübünü de peşine takmıştı.

        2

        Bu takımların başında ise Manchester United geliyordu.

        3

        Hatta 28 yaşındaki kalecinin ‘Kırmızı Şeytanlar’a transfer haberleri, sezon bitmeden İngiliz basının manşetlerini süslüyordu.

        4

        Ancak ManU, Uruguay Milli Takım formasıyla Copa America’da da Süper Lig’i aratmayan Muslera için ilk kez bu kadar ciddi bir teklifle Cimbom’un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

        5

        Ancak ManU, Uruguay Milli Takım formasıyla Copa America’da da Süper Lig’i aratmayan Muslera için ilk kez bu kadar ciddi bir teklifle Cimbom’un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

        6

        YÖNETİM SATMAK İSTEMİYOR AMA...
        Bu transfer harekatı adeta bir ‘Kelebek etkisi’ üzerine kurulu...

        7

        Casillas ile yollarını ayırmayı planlayan Real Madrid, David De Gea’da son aşamaya geldi.

        8

        De Gea’nın İspanyol devine satışı kesinleşir kesinleşmez, Manchester United da Muslera için resmi teklifini Cimbom’a iletecek.

        9

        Aslan’da geçirdiği 4 sezonda 3 şampiyonluk yaşayan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Muslera’yı satmayı düşünmeyen yönetim, cazip bir öneriyi de geri çevirmek istemiyor.

        10

        ÇOCUKLUK HAYALİ PREMİER LİG
        G.Saray’da çok mutlu olan ve sözleşme uzatan Muslera, geçen yıl HABERTÜRK’e verdiği özel röportajda çocukluğundan bu yana Premier Lig’de oynama hayalini kurduğunu söylemişti.

        11

        Manchester United’ın kendisine gösterdiği ilgiden memnun kalan Uruguaylı eldivenin, kulüplerin anlaşması halinde ManU’ya ‘evet’ demesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ